Dubai tatil yeri olarak onerilerniz

maviyesiltuna

hep tatlı yoktur hayatta tuzlu ve ekşi vardır.
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2014
3.853
2.412
408
Merhaba arkadaşlar tatil olarak dubai düşünüyoruz buraya ilgili bir bilginiz var mı maddi ve manevi olarak, netten baktık nerdeyse turkiye tatil bölgeleriyle aynı farklılık yok gibi ama yeterince bilgi alamadım netleşti rmek istiyorum deneyimi olan varsa yada bilgisi paylasirsaniz sevinirim

Merhaba arkadaşlar tatil olarak dubai düşünüyoruz buraya ilgili bir bilginiz var mı maddi ve manevi olarak, netten baktık nerdeyse turkiye tatil bölgeleriyle aynı farklılık yok gibi ama yeterince bilgi alamadım netleşti rmek istiyorum deneyimi olan varsa yada bilgisi paylasirsaniz sevinirim
2-3 gun dubai'de kalıp avm gezebilirsin. Dubai mall çok büyük zaten gez gez bitmiyo. Burj khalife'ye çıkıp safari yapabilirsin. Başka da bişey yok. Ordan abu dabi'ye geçip burj al arab'a gidip denize gir. Atlantis'i kesinlikle gez.

Dubai sezonu kapandı bence çok dehşet sıcak olur simdi. Kasım aralık düşünüyorsanız gidin. Onun dışında otelden çıkamazsınız

Ne zaman gideceksiniz? Ekimden önce gidemezsiniz artık yaz mevsiminde gidilmiyor oraya sıcaklar yüzünden

Temmuz 8 gibi düşünüyorduk aslında geziye çek yerleri var mı baya peki gittiğimiz değer mi

Back
X