internette hep çok ucuz olduğunu söylüyorlar ama ben gittiğimde Türkiye ile çok yakın fiyatlar gördüm özellikle iphone için.eğer elektronik alete ihtiyacın varsa yanına biraz daha para al derim:) oldukça ucuz oluyor.yarı fiyat..
internette hep çok ucuz olduğunu söylüyorlar ama ben gittiğimde Türkiye ile çok yakın fiyatlar gördüm özellikle iphone için.
Aralık ayında gittim ve denize girdim o derece sıcak, yazın asla!
Ekim ayında sıcak olabilir ben Şubat Ayında gitmiştim en az 25 dereceydi. Biz çok beğendik çünkü Şubat'da denize girip güneslendik. Alışveriş sanırım sadece elektronik eşya için uygun orada olan markaların hemen hemen hepsi Türkiye'de de var ve aynı fiyat. Hediyelik eşya alacaksanız herhangi bir Carrefour marketinden alın çok daha ucuz ve aynı ürünler (Çikolatalı hurmada dahil)
Ben gitmiştim. 5 yıl kadar önce Nisan ayıydı. Evet sıcaktı ama dışarıya çıkılmayacak derecede değildi.. Ekim ayı da muhtemelen aynı olur. Yaz ortası olsaydı evet gerçekten daha çok sıkıntı olabilirdi.
Turla gitmemiştim. İş seyahatiydi benim. Elbette biraz Dubai gecelerine de aktım.Eğlence hayatı görülmeye değer. Barlar, discolar, gece klüpleri herşeyiyle çok kaliteli.
Çöl safarisi yaptım. Bedevi çadır eğlencelerine de katıldım. Deveye bindim.
Avm leri de dolaştım.
Şimdi siz sorunca düşündüm de neden benim aklımda çok fazla bir şey kalmamış ki dubai ile ilgili.
Bir kaç fotoğraf karesi var gözümün önünde. O kadar. Fotoğraflara bakayım belki hatırlarım.
Siz turla gideceğiniz için daha eğlenceli ve dolu dolu geçirebilirsiniz. 3 4 gün de olsa.
Ben 15 gün kalmıştım. İş dolayısıyla olduğundan aklımda pek bir şey kalmamış herhalde :)
Ay harikasiniz herkese bu alıntı altından cevap vereyim! Yalnız aralık ayında sıcak ve Şubat ayında denize girildigini öğrenince şaşırdım biraz yazın çok sıcak olduğunu biliyordum ama kış aylarinda bile sıcak olduğunu hiç duymamistim. Ben ekim ayı olduğu için Jumeriah değil de media city'le ilgilendim. Radisson Blue'da kalmayi düşünüyorum seceneklerde mevcut ve şehir merkezi olduğu için,ama deniz Kum güneş olayı kesintisiz devam ediyorsa başka yerleride dusunebilirim!
Amerikayla kıyaslamayın sakın fiyatları , o hayallerle gitmeyin daha doğrusu :)Elektronik eşya değil ama Turkiyeye göre Michael Kors Prada vs.benzeri markalar amerikada resmen sudan ucuzdu. Türkiye de 1200 tl küçük boy çantası, Amerikada 500 tl büyük boydu. Şayet alışveriş içinde bu fiyatlar gecerliyse alışverişi gitmeden buradan değil, gidince oradan yapayim???? Yoksa elektronik harici diğer şeyler Türkiye ile doğru orantılı mi?
Merhaba 2012 Eylül ayında balayı için gittik.Son derece sıcak ve nemliydi hava, deniz de hamam suyu gibiydi detsem abartmış olmamEkim ayı da çok farklı olmuyor eşim sık sık Ortadoğuya gittiği için de bili
Vaay balayı için Dubai! Daha iyisi anca Maldivler herhalde! Bende işte tek başıma böyle.... :))))) Erkek arkadasima annemle gittigimi soylicem üstelik çünkü hem kendi gelmez hemde yoluma taş koyar,gerçekten daha fazla cekemicem. Yazliga gidiyoruz arkadaşlarla diyip antalyada cikmasina saysin. Herneyse orta Doğu çok ilgimi çekiyor. Bundan sonra Tel Aviv'e gitmeyi düşünüyorum. Orta Doğu tatilleri için senin kapını calabilirim umarım? :)
Amerikayla kıyaslamayın sakın fiyatları , o hayallerle gitmeyin daha doğrusu :)
Merhaba 2012 Eylül ayında balayı için gittik.Son derece sıcak ve nemliydi hava, deniz de hamam suyu gibiydi detsem abartmış olmamEkim ayı da çok farklı olmuyor eşim işi için sık sık Ortadoğuya gittiği için de biliyorum.Bence daha farklı bir ülke deneyin Ortadoğu bu mevsimlerde pek gidilecek gibi olmuyor.Ha derseniz ki ben gideceğim klima açısından sıkıntı yaşamıyorsunuz onu söyleyeyim, otobüs durakları bile klimalı, oturduğunuz kafelerde adım başı klima çalışıyor yoksa yaşanacak gibi değil sıcaklık elektronik aletler evet uygun tl değer kaybetmeden önce çok daha uygundu.Kıyafetlerde aman aman bir indirim söz konusu değil giderseniz elektronik için nassr meydanını öneririm.
Tabi ki istediğini sorabilirsin elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.Yazımı güncelledim az önce yanlışlıkla yarım yolladım mesajı.Hazır bekarken gez gezebildiğin kadar yalnızlığın da tadını çıkarmalı insan.Eşiyle de geziyor insan çocuğuyla da tabiki ama tek iken de gezip tozmalı erkek arkadaşın istemez diye hayatını kısıtlama tek tavsiyem bu olabilir nacizane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?