• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dublex evde kayınvalide birlikte oturmak

sirine85

Guru
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2010
299
-28
298
Biz evlilik hazırlığı içersindeyiz ve sevgilimin ailesinin elit bir yerde dublex daireleri var. Bizim kenarda birikmiş paramız olmadığı için şu an bi ev alamıyoruz ve kiralarda malum çok fazla. Ailesi birlikte oturmayı teklif etmiş, kira paranızı biriktirirsiniz demiş. Üst kat 2 oda bir balkon şeklinde. Dışardan ayrı girişi ve içerden merdiveni var. odanın biri ünv okuyan görümcenin olacakmış diğeri bizim. Buraya kadar herkesin sakın yanaşma diyeceğini biliyorum ama biz şu an çoook iyi anlaşıyoruz hepsiyle. hem anne baba hem kardeşiyle. kayınvalidem arkadaş gibi gezip tozuyoruz hediyeler alır bana. çalışan kadın bende çalışıyorum. hem ilerde çocuğumada bakar. yapabilir miyim acaba fikri olan. çünkü ben öyle elli ayaklı becerikli hürmetli ev kızı hiç olamadım. fikir bekliyorum :(

. Buraya kadar herkesin sakın yanaşma diyeceğini biliyorum ama biz şu an çoook iyi anlaşıyoruz hepsiyle. hem anne baba hem kardeşiyle. kayınvalidem arkadaş gibi gezip tozuyoruz hediyeler alır bana.

Kaynanalar evlenince mutasyona uğruyor zaten.

Oğluyla evlenilmeden önce her biri birer sevgi pıtırcığı, uğur böceği...

Yani bir istisna değilsiniz maalesef.

Eger anlasıyosanız otur bıraz ev slacak para bırıktırısın benım ark aynı senın durumundaydı kv oturdu 3 sene bırıktırdı para aldı evını gayette guzel gecındıler hem calısıyomussun

Dene ama pişman olursun aynı evde yaşayınca iyilik kalmaz illaki kavga gürültü olur. Sen aileni bırakmış olucaksin ama esin hala ailesinin yanında asla anlamicak ikinizin bir aile olduğunu bence bir daha düşünün hem siz hem eşiniz calisiyosunuz neden kira olmasın ki. Her kaynana ilk zamanlarda melek görünür sonra sulurgesine çıkar ya onun istediği gibi olucaksin yada kendin olursun sen bilirsin cnm .

Evlenmeden önce eşimle beraber güzelce evimizi kurduk. Evliliğimizin 4. günüydü,kayınvalide gelip bizde kalmaya başladı. Pes ettim,evin üst katını tamamen ona verdim. Kendim kapı girişindeki odada kaldım eşimle. Yine de yaranamadım. İster istemez insanın gözüne batıyor. Sığılmıyor yani. Benim arkadaşım gelse o rahatsız olur,onun arkadaşı gelse ben rahatsız olurdum. Banyodan çıkınca bornozuyla evde gezerdi delirirdim. Şu an zaten kanlı bıçaklıyız. Ha unutmadan söyleyeyim,evlenmeden önce "canım kızım,melek kızım" diye peşimden ayrılmazdı. :KK59:

Biz evlilik hazırlığı içersindeyiz ve sevgilimin ailesinin elit bir yerde dublex daireleri var. Bizim kenarda birikmiş paramız olmadığı için şu an bi ev alamıyoruz ve kiralarda malum çok fazla. Ailesi birlikte oturmayı teklif etmiş, kira paranızı biriktirirsiniz demiş. Üst kat 2 oda bir balkon şeklinde. Dışardan ayrı girişi ve içerden merdiveni var. odanın biri ünv okuyan görümcenin olacakmış diğeri bizim. Buraya kadar herkesin sakın yanaşma diyeceğini biliyorum ama biz şu an çoook iyi anlaşıyoruz hepsiyle. hem anne baba hem kardeşiyle. kayınvalidem arkadaş gibi gezip tozuyoruz hediyeler alır bana. çalışan kadın bende çalışıyorum. hem ilerde çocuğumada bakar. yapabilir miyim acaba fikri olan. çünkü ben öyle elli ayaklı becerikli hürmetli ev kızı hiç olamadım. fikir bekliyorum :KK43:
Benim çevremde çok oturan oldu hatta biz de babannemlerle birlikteydik yani bizde bir sorun yoktu ama o kadar iyi anlaşmalarına rağmen annem çok yıprandı hep der benim bir kendi evim düzenim olmadı yine bence iyi düşün.

Ya burda o kadar konu aciliyor hala bu sorulari sordugunuza inanamıyorum..Benimki farkli olur diye düşünme..Sakin oyle bir hata yapma hayatinla oynarsin cnm..Biz 2 blok ötemizde yasamadigimiz sorun kalmadi melek olsa ayni evi birak yakin bile olmaz..uzak ol.Bizden uyarması..

Tripleks olsa çekilmez ev ev üstüne olmaz maddi olarak hazır olmadan evlenmeyin kanaatkar insanlar geçmişte kaldı şimdi herkes sabırsız tahammülsüz insan eşine bile zor alışıyor aynı evin içinde bütün aile olacak gibi değil birde bunun misafiri akrabası var evde yalnız kalıp eşinle Nasıl vakit geçireceksiniz

Back
X