Premature Bebekler ductus vector ters A

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

11.haftamdayim bugün ikili test ultrason sonucum da ductus vector ters A bulundu. ne yapmaliyim

• Mail yoluyla

OY: 1 100,0%
  • mesajla

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1

ductus__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2015
3
0
1
35
11.haftamdayim bugün ikili test ultrason sonucum da ductus vector ters A bulundu. Şuan çok tedirgin başına böyle bişi gelen ve sonrasında neler olduğunu paylaşabilir mi?

11.haftamdayim bugün ikili test ultrason sonucum da ductus vector ters A bulundu. Şuan çok tedirgin başına böyle bişi gelen ve sonrasında neler olduğunu paylaşabilir mi?
Slm.12.haftada ayni sorun cikti yardimci olurmusunuz ve tabi sizin ve bebegin durumunuz nasil merak ettim lutfen bilgilendlrln

merhabalar benim suan 27 hafta oldu ve kalbind delik olduğunu akciğere giden damarın yeteri kadar geniş olmadığını söylediler. tabi ki sizde de aynı sorun ortaya çıkacak mı bilemiyorum. doğumu sonlandırmam gerektiğini ama yine de kararı benim vereceğimi söylediler. ben aldırmak istemedim. suan 27.haftalık. bende herhengi bir sorun yok. inş. bebeğimde sağsalim doğar.

Back
X