Dudak bağının ordaki dişler tam uzadı mı? Bizimki de öyleydi. Dudak bağı var yani. Dişleri ilk çıktığında bikaç ay baya ayrık ayrık gezdi:) Şimdi baya uzadılar tamamen uzadılar yani dişleri birleşti göze batmıyor şu an. Ayrıklık devam ediyorsa kesebiliyorlarmış galiba. Sonra yerine oturur bence. Çünkü daha süt dişleri bunlar.Arkadaşlar bir yaşında oğlum var bugün dişleri ayrık çıktı diye bi araştırma yapayım dedim dudak bağıyla tanıştım dudağını bi kalırdım altında bi deri var tutuyor resmen dişleri de ondan ayrık galiba sağlıklı bi bilgi bulamadım başına gelip küçük yaşta kestiren sonra dişleri normale dönen var mı ne yapmam lazım telaşlanmalı mıyım
Ben de kızımda geç fark ettim. Sizin gibi her ay kontrole götürüyordum. Ama doktor hiç görmedi. Emziremedim, ememedi belki de bu engel oldu bilemiyorum. Dişleri ayrıktı. Şimdi daha iyi. KBB dilbağını kesiyormuş. Çocuk doktoruna sordum, 4 yaş gibi kesilebilir dedi. Öncesinde dişler daha da ayrılır demişti6 ay düzenli olarak doktora götürdüm ben dudak bağı vardı kesmeye gerek yok esner ince dediler ama kimse dudak bağından bahsetmedi yani bebekken bilinmiyor muydu bu. Çok endişeliyim şuanda nasıl kesiliyor
Çok şükür. Yani ben çok muayene ettirdim aöa belli ki önceden anlaşılan bişey değilmiş olsa doktor mutlaka söylerdi inşama sanırım bu dil bağı gibi kendi kendine geçen bişey değil mecburen bi operasyon geçirecek oy oy ben sünneti kaygı ederken bide o çıktıOğlum cok iradeli bir çocuk, etkilenmedi. Diş ayrikligi haricinde bir olumsuz etkisi olmamıştı. 7 yaşına kadar da hicbir doktor dudak bağı var, kesilmeli dememisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?