Arkadaşlar bir yaşında oğlum var bugün dişleri ayrık çıktı diye bi araştırma yapayım dedim dudak bağıyla tanıştım dudağını bi kalırdım altında bi deri var tutuyor resmen dişleri de ondan ayrık galiba sağlıklı bi bilgi bulamadım başına gelip küçük yaşta kestiren sonra dişleri normale dönen var mı ne yapmam lazım telaşlanmalı mıyım
Sanki kbb kesiyordu dudak bağını
Doktora götürüp görüş alabilirsiniz
Dişleri birleşir mi bilmiyorum ama güzelce diş bakımını yapın şekerli paketli yiyecekler tüketmesin demir damlası verdikten sonra nemli bezle dişleri silin
6 ay düzenli olarak doktora götürdüm ben dudak bağı vardı kesmeye gerek yok esner ince dediler ama kimse dudak bağından bahsetmedi yani bebekken bilinmiyor muydu bu. Çok endişeliyim şuanda nasıl kesiliyor
Arkadaşlar bir yaşında oğlum var bugün dişleri ayrık çıktı diye bi araştırma yapayım dedim dudak bağıyla tanıştım dudağını bi kalırdım altında bi deri var tutuyor resmen dişleri de ondan ayrık galiba sağlıklı bi bilgi bulamadım başına gelip küçük yaşta kestiren sonra dişleri normale dönen var mı ne yapmam lazım telaşlanmalı mıyım
Dudak bağının ordaki dişler tam uzadı mı? Bizimki de öyleydi. Dudak bağı var yani. Dişleri ilk çıktığında bikaç ay baya ayrık ayrık gezdi:) Şimdi baya uzadılar tamamen uzadılar yani dişleri birleşti göze batmıyor şu an. Ayrıklık devam ediyorsa kesebiliyorlarmış galiba. Sonra yerine oturur bence. Çünkü daha süt dişleri bunlar.