Dudak bakımı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Cnsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Cnsd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2015
33
6
1
Kızlar Merhaba , size bi sorum olacak dudaklarımı her gece nemlendirip uyuyorum sabah kalkiyorum sıkıntı yok gün içinde kuruyor soyulmaya başlıyor onerebilceginiz bişey var mi

burts bees :)
beğendiğim tek dudak nemlendiricisi
bu resimdeki benimkisi

haftada bir peeling yapin, gun icinde de stick nemlendirici kullanin.

Benim de dudaklarım cok kuru. Surekli nivea nin dudak kremini kullanıyorum gun icinde. Nivea dan daha iyileri var midir bilmem ama normal nemlendiriciden ziyade dudak balmi daha iyi nemlendiriyor. Arada bal falan da sürebilirsiniz nemlendirme amacli. Evde otururken ben yuzume fln da sürerim ara ara :)

blistex alıp rahatlayabilirsiniz bu konuda üstüne tanımam :)

Kizlar peeling nasil yapiyorsunuz dudaga ?

Dudaklarına dewamlı kremli ruj sür soyuluyorsa

Nivea dan daha mi iyi eger oyleyse ben de bundan alayim dudaklarim cok kuru benim de :/
Bence daha iyi ben niveadan etkilenmemiştim bile doğrusu sürünce pek
Bu markanın dudak nemlendiricileri meşhur zaten yüzde doksan ya da yüzde yüz doğal genelde .dene bence ballı oluyor ve de çoğu ürünü
Watsons larda olması lazım bulamazsanız gratistir çünkü ikisinden birinden almıştım

bal özlü burts bees dudak balmı sürüyorum ben günde 5 kere falan

Mediwell'i tek geçerim bu konuda. Geçenlerde dudaklarım mahvolmuştu kuruyup,krem bile süremedim,öyle acıyordu ve hatta mor mor olmuştu kuruluktan. Eczaneye gittim bu bahsettiğim kremi aldım,aynı gün gećirdi. Hala kullanıyorum.
Krem gibi,minik bir tüpte satılıyor,ruj formunda değil ama çok başarıli.
Resminide ekliyorum ben kavunlusunu kullanıyorum,tavsiye ederim.

gece yatarken vazelin sür. gün içersinde de uyun bir nemlendirici işini görür

Bunun üstüne tanımam "blistex " muahakkak deneyin

Ay çok tatlı gözüküyor, ben sürdükten sonra yerim bunu ya

Ay çok tatlı gözüküyor, ben sürdükten sonra yerim bunu ya
Kavun gibi tadı var benim aldıgimın ,neden kavunlu aldım bir sor,sevdiğim bir tat olursa hoşuma giderde dudaklarımı yalarım diye kavun aldım,kavunu pek sevmem. Ama buna bayıldım,çok etkili cidden,markette ,kozmetik mağazalarında satılanlarla kıyaslanamaz bile.
Ama diğerlerinide deneyeceğim bu bitince.

Tamam ilk firsatta gidip alacagim. Cok tesekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…