evet gün içinde de nemlendirici sürülmeli bnce dehaftada bir peeling yapin, gun icinde de stick nemlendirici kullanin.
Nivea dan daha mi iyi eger oyleyse ben de bundan alayim dudaklarim cok kuru benim de :/
Bence daha iyi ben niveadan etkilenmemiştim bile doğrusu sürünce pekNivea dan daha mi iyi eger oyleyse ben de bundan alayim dudaklarim cok kuru benim de :/
Valla ben diş fırçasıyla yapıyorum :)) Ona da peeling denir mi bilemem.Kizlar peeling nasil yapiyorsunuz dudaga ?
Ben 1 er çay kaşığı şeker, bal ve zeytinyağını karıştırıyorum. dudağıma sürüp fırçalıyorum birazcık. birazcıkta bekletiyorum. Sonuç gayet iyiKizlar peeling nasil yapiyorsunuz dudaga ?
Ay çok tatlı gözüküyor, ben sürdükten sonra yerim bunu yaMediwell'i tek geçerim bu konuda. Geçenlerde dudaklarım mahvolmuştu kuruyup,krem bile süremedim,öyle acıyordu ve hatta mor mor olmuştu kuruluktan. Eczaneye gittim bu bahsettiğim kremi aldım,aynı gün gećirdi. Hala kullanıyorum.
Krem gibi,minik bir tüpte satılıyor,ruj formunda değil ama çok başarıli.
Resminide ekliyorum ben kavunlusunu kullanıyorum,tavsiye ederim.Eki Görüntüle 1809880
Kavun gibi tadı var benim aldıgimın ,neden kavunlu aldım bir sor,sevdiğim bir tat olursa hoşuma giderde dudaklarımı yalarım diye kavun aldım,kavunu pek sevmem. Ama buna bayıldım,çok etkili cidden,markette ,kozmetik mağazalarında satılanlarla kıyaslanamaz bile.Ay çok tatlı gözüküyor, ben sürdükten sonra yerim bunu ya
Tamam ilk firsatta gidip alacagim. Cok tesekkur ederim.Bence daha iyi ben niveadan etkilenmemiştim bile doğrusu sürünce pek
Bu markanın dudak nemlendiricileri meşhur zaten yüzde doksan ya da yüzde yüz doğal genelde .dene bence ballı oluyor ve de çoğu ürünü
Watsons larda olması lazım bulamazsanız gratistir çünkü ikisinden birinden almıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?