• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dudak çatlaması

system

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2008
167
1
96
40
Kocaeli
benım sorunum dudaklarım cok fena catlıyor yanı şöyle söylıyım en kalıtelı rujdan en ucuzuna kadar ne sürsem catlatıyor 1 saat sonra felan ne yapmalıyım bı bılen varmı?

benım sorunum dudaklarım cok fena catlıyor yanı şöyle söylıyım en kalıtelı rujdan en ucuzuna kadar ne sürsem catlatıyor 1 saat sonra felan ne yapmalıyım bı bılen varmı?

cnm demir eksikliğinden olabilir... bende de aynı sorun wardı testler yaptırdım demir ekskliği warmış dudak catlamasının yanında ağız kuruluğu saç dökülmeside war:(

cnm demir eksikliğinden olabilir... bende de aynı sorun wardı testler yaptırdım demir ekskliği warmış dudak catlamasının yanında ağız kuruluğu saç dökülmeside war:(

ama bende agız kurulugu yada sac dökülmesı yok cnm ozaman demır eksıklıgı yoktur herhalde

ben sivilcelerim için hap kullanıyorm oda cilt kuruluğu yapıodu doktorm bepanthen merhem verdi kurudukça sürüyorm ii geliyo hemde dudakları besliyo

Bnm sorunum dudagimdaki kizariklik ve kuruluk bi daci var tabi. Yaklasik iki yildir dvam ediyo ama sadece stres altindayken kendini gosteiyo. kizarip yanmaya basliyo. Pul pul dokuluyo. Doktora tatilde gidicem diyorum ama tatile girdiimde geciyo ve doktora gitmekten vazgeciorum

Buna benzer bi problem yasayan varsa (pek sanmiyorum ama) buraya yazarsa kullandii ilaclari yada dotorunu yada sdece ii bi cildiyeci yazarsniz bana cok yardimi olur

aynı sorun bende de var hemde aşırı şekilde britex kullanıyorum ve haftada 1 defa bal sürüp bekletiyorum 10 dk kadar çok yumuşatıyor şimdiye kadar kalıcı bir çözüm bulamadım ama kısa vadede çok işe yarıyor ;)

aynı şikayetler bende de var...daha da kötüsü kuruyup pul pul olunca istemsiz olarak koparıyor(du)m ben ...belki aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlara faydası olur; geçen yaz watsons un mentollü dudak kremini keşfettim yumuşacık yapıyor ve kurutmuyor tekrar...

Back
X