Lekeler, Çiller dudak çevresindeki kahverengi leke!!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
basit bir google araştırmasıyla tarifine ulaşabilirsiniz aslında : Delighted Momma: Skin Care Tip Of The Week *DIY Vitamin C Serum* İngilizce bilmiyorsanız Google translate kullanın, sadece 3 malzemesi var zaten.
Yaş sorun teşkil etmez, adı asit ama c vitamininden bahsediyoruz burada. Gece kullanın,sabah da mutlaka güneş kremi uygulayın.

Teşekkürler galiba sadece c vitamin tozu ve gliserin lazımmış. Bunları aktarda bulabilir myim ?? Bu işe yaramazsa ne yapıcam başka bildiğin bi krem serum vs var mı canım:26:

kızlar doktorun söylediğine göre dudağımın üstündekiler çilmiş. 2-3 doktor da böyle dedi. yani leke değil. ama çil dediğin kışın azalır yazın çoğalır diye biliyorum ben. ama bendekiler yaz-kış aynı duruyor. uzaktan ben gibi görünüyor. güneş kremi kullan dedi ama bunun dışında bişey vermedi sizin bulduğunuz duyduğunuz bir yöntem var mı ??

Benim de dudak kenarında ve üst dudağımın üstünde leke var. Napılcak bunlara ya:25:

Benim de dudak kenarında ve üst dudağımın üstünde leke var. Napılcak bunlara ya:25:
Canım seninki de sir ağdadan veya bunun gibi kendi yaptığın bir şey sonucunda oluşmadıysa muhtemelen çildir. Ben esmerim bende çil olmaz diye düşünürdüm ama doktorların hepsi çil dedi. Güneşten koru dedi. Ya ben geçsin istiyorum çok iğrenç duruyor leke gibi pis gibi:25:

Canım seninki de sir ağdadan veya bunun gibi kendi yaptığın bir şey sonucunda oluşmadıysa muhtemelen çildir. Ben esmerim bende çil olmaz diye düşünürdüm ama doktorların hepsi çil dedi. Güneşten koru dedi. Ya ben geçsin istiyorum çok iğrenç duruyor leke gibi pis gibi:25:

evet senin tanımına uygun duruyor tatlım:50: haftaya dermatologa gidicem unutmazsam sorcam kesin ben de, sanmıyorum bi çaresi olduğunu gerçi:50: dudaklarımıza da güneş koruyuculu ruj muj sürmek lazım ya da güneş koruyucuyu rujdan önce dudaklara da yedirmek lazım. yarından itibaren yapıyorum

evet senin tanımına uygun duruyor tatlım:50: haftaya dermatologa gidicem unutmazsam sorcam kesin ben de, sanmıyorum bi çaresi olduğunu gerçi:50: dudaklarımıza da güneş koruyuculu ruj muj sürmek lazım ya da güneş koruyucuyu rujdan önce dudaklara da yedirmek lazım. yarından itibaren yapıyorum
Evet mutlaka güneş koruyucu kullan canım enazından çoğalmaz. Doktora gidince sor bakalım ne dicek :26: beni de bilgilendirmeyi unutma

Son düzenleme:
Evet mutlaka güneş koruyucu kullan canım enazından çoğalmaz. Doktora gidince sor bakalım ne dicek :26: beni de bilgilendirmeyi unutma

tatlım bugün gittim. benim cildimde de sivilceler çıkıyo dudağımın üstünde de çıkıyordu o yüzden mi acaba derken doktor dedi sürekli nemlendirici sürceksin cildine bi seri önericem onu kullanıcaksın 3 ay, dudağını da sabah akşam nemlendirmeyi unutma ve sakın oynama dedi. alla alaaa bi nemlendiriciyle geçer mi yaa dedim evet düzenli kullan bi gör bak ordaki deriyi yenilicez çünkü dedi. ben olmasın bunlar? dedim. çok ilgilenmedi yok yok dedi:27: La Roche'un Ceralip ini yazdı dudakalrım için. Sabah akşam kullancaksın dedi. Bi kullanayım bakalım 3 ay. geçmezse var ya görür o:41:

aa bde ben nemlendiriyorum ki dudağımı dedim. Hani kız hiçbşi yok dudağında dedi. E göstercem diye bugün sürmedim ama nemlendiririm mutlaka gece, sabah da ruj dedim. Nemlendirme çok önemli öyle Nivea nemlendiriciyle filan olmaz dedi. Ben Burts Bees kullanıyodum hıh:23:

aa bde ben nemlendiriyorum ki dudağımı dedim. Hani kız hiçbşi yok dudağında dedi. E göstercem diye bugün sürmedim ama nemlendiririm mutlaka gece, sabah da ruj dedim. Nemlendirme çok önemli öyle Nivea nemlendiriciyle filan olmaz dedi. Ben Burts Bees kullanıyodum hıh:23:

allah allah şaşırdım ya bi nemlendiriciyle nasıl olacak o. ben de hep nemlendiriyorum ki bi değişiklik olmuyo :44:zaten dudağımda değil ki çiller, bıyık bölgesinde yani dudağın çevresinde üst kısmında . "yok yok "dediğine göre seninki de ne sivilce ne de ben. sana cilt soyucu bi krem verir filan sanmıştım , benimki gibi çil falan sanmıştım .hakkaten şaştım kaldıımm şimdii. :26: belki de önemsiz bişey olarak gördü hıhı deyip geçiştirdi fazla önemsemedi bunu:9: neyse bakalım işe yarayacak mı.

allah allah şaşırdım ya bi nemlendiriciyle nasıl olacak o. ben de hep nemlendiriyorum ki bi değişiklik olmuyo :44:zaten dudağımda değil ki çiller, bıyık bölgesinde yani dudağın çevresinde üst kısmında . "yok yok "dediğine göre seninki de ne sivilce ne de ben. sana cilt soyucu bi krem verir filan sanmıştım , benimki gibi çil falan sanmıştım .hakkaten şaştım kaldıımm şimdii. :26: belki de önemsiz bişey olarak gördü hıhı deyip geçiştirdi fazla önemsemedi bunu:9: neyse bakalım işe yarayacak mı.

Benim üstdudağımın üzerinde normal dudak rengimden 3-4 ton koyuluk var bide dudağımın kenarında ben gibi çil gibi bşi var. Nemlendirince geçeceğini iddia ediyor ya hadi hayırlısı, 3 ay sonra kontrole gel dedi o zaman göstercem ben ona geçmezse:22: seninkiler ne alemde?

Benim üstdudağımın üzerinde normal dudak rengimden 3-4 ton koyuluk var bide dudağımın kenarında ben gibi çil gibi bşi var. Nemlendirince geçeceğini iddia ediyor ya hadi hayırlısı, 3 ay sonra kontrole gel dedi o zaman göstercem ben ona geçmezse:22: seninkiler ne alemde?

bakalım canım inşallah geçer beni de haberdar et... yoksa döveriz onu:37: ben şu an bişey yapmadım bu aralar çok yoğunum hem evde hem işte ... bi fırsat bulsam zaten gidicem mutlaka. ama internetten okuduğum kadarıyla bazı kremler var soyarak o deriyi atıyor ,başka türlü geçmiyor diyorlar. gidersem doktora onu sorucam..

dudak üstümde kapatıcıların bile pek etki etmediği güneş lekem vardı kabus olmuştu benim için doktorumun tavsiyesiyle tritone forte kremi aldım ve sadece 15 gündür kullanmama ragmen artık kapatıcı kullanmıyorum :46: dikkatle bakıldığında belli olan çok az bi lekem kaldı eminim onlarda ilerleyen günlerde geçicek şiddetle tavsiye ediyorum kızlar

Back
X