• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak dolgusu Ankara

Claralice

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2016
8
1
16
26
Ankara’da yaşıyorum dudak dolgusu yaptırmak istiyorum dudaklarım yok denecek kadar ince
Yaptıranlar hangi doktoru tavsiye ediyor ? Kalıcılığı ne kadardı fiyat ne kadardı vs
Bilgi verirseniz çok sevirim

Ben burnum icin gitmistim ama dudak dolgusunda da basarili bir doktorum var.Burda oncesi sonrasi paylasan arkadaslardan biliyorum.Mehmet Akgunle bi gorus derim kalicigina ve istedigin dolgunluga gore degisiyor fiyatlar.

Ankara’da yaşıyorum dudak dolgusu yaptırmak istiyorum dudaklarım yok denecek kadar ince
Yaptıranlar hangi doktoru tavsiye ediyor ? Kalıcılığı ne kadardı fiyat ne kadardı vs
Bilgi verirseniz çok sevirim
Canım kalıcığını kendin belirliyorsun 6 ay 1 yıl değişiyor yani.900-1200 tl arası değişiyor Mehmet Akgüne yaptırdım öneririm.Juvederm en iyisi bence gidip görüşmeni tavsiye ederim.

Hepimiz yığılmışız buraya bende Mehmet Beyin hastasıyım.Her yıl yeniletiyorum üst dudağıma yapılıyor uygulama genelde 1 yıllık istiyorum. Juvederm ultra 3 tercih ediyorum.

Eklentiler

• 20642121_147926502454423_998018633_o.webp
    20642121_147926502454423_998018633_o.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 143
Hepimiz yığılmışız buraya bende Mehmet Beyin hastasıyım.Her yıl yeniletiyorum üst dudağıma yapılıyor uygulama genelde 1 yıllık istiyorum. Juvederm ultra 3 tercih ediyorum.
Merhaba dudaklarınızı çok beğendim, ben daha önce bilestte zilha elmaya yaptırmıştım, ancak yaşım çok küçüktü ve hanımefendi ısrarla gerek yok dedikten sonra çok az bi miktar yapmayı kabul etti. Çok tatlı bi hanımefendiydi ama bana baya baya estetik takıtılı bi doktor lazım, gideyim çat çat kusurlarımı söylesin istiyorum. Sanırım ankaraya döndüğümde gideceğim mehmet beye. Merak ettiğim şu, sizin dudaklarınızda kaç cc dolgu var acaba?

Merhaba dudaklarınızı çok beğendim, ben daha önce bilestte zilha elmaya yaptırmıştım, ancak yaşım çok küçüktü ve hanımefendi ısrarla gerek yok dedikten sonra çok az bi miktar yapmayı kabul etti. Çok tatlı bi hanımefendiydi ama bana baya baya estetik takıtılı bi doktor lazım, gideyim çat çat kusurlarımı söylesin istiyorum. Sanırım ankaraya döndüğümde gideceğim mehmet beye. Merak ettiğim şu, sizin dudaklarınızda kaç cc dolgu var acaba?
Toplam 2 cc alt dudağa yarım üst dudağa 1buçuk uyguluyoruz doğal haldeyken üst dudağım inceydi.

Back
X