dudak dolgusu fiyatı

flower world

Nirvana
Pro Üye
12 Ocak 2010
16.671
En iyi cevaplar
1
25.045
1.123
kk güzel hanımları merhaba

dudak dolgusu yaptıranlar bana şehir ve fiyat bilgisi yazabilirmisiniz ,
hiç bir merkeze gidip bilgi almadım önceliğim tabiki sizlersiniz , en dogru fiyat sizden alınıyor :)

Google a bulunduğun şehir ve yaptırmak istediğin işlemi yazacaksın önüne doktorlar hastaneler çıkacak. O numarayı arayıp bilgi alacaksın. İşte hepsi bu kadar

kk güzel hanımları merhaba

dudak dolgusu yaptıranlar bana şehir ve fiyat bilgisi yazabilirmisiniz ,
hiç bir merkeze gidip bilgi almadım önceliğim tabiki sizlersiniz , en dogru fiyat sizden alınıyor :)
Yaptırmadım ama daha biraz önce bir arkadaşım için fiyat aldım tam dolgu 2000, yarım dolgu 1250 Ankara

istanbulda dolgu icin 1500 tl istemislerdi bende, baska bir doktora sormustum oda 1200 tl istemisti o civarlarda oluyor fiyatlar. doktorlar nasil bir fikrim yok korkup yaptirmaktan vazgecmistim :)))

Bu arada bizim işyerinden bir arkadaş yaptırdı. Ama sadece üst dudağına. Ya da alta da yaptırdı ama çakılmıyor :))

Ankara’da 3 ay oldu sanırım. 1500₺ demişti.

e burdan söylenecek şeyler de en fazla onların aynısı zaten

Gözaltı ışık dolgusu yaptıran veya yaptıranı tanıyan varsa onun da ortalama fiyatını yazıverse

Gözaltı ışık dolgusu hani vitamin karışımı falan bi uygulamaysa o fiyata yapmışlardı inşallah aynı şeyden bahsediyoruzdur ama arkadaşım sonuç alamadı malesef..Doğuştan çok koyu göz halkaları var belki o yüzdendir..

ankara atakulede ali sahan kendi ozel teknigi ile yapiyor ve oyle 6-7 ayda bir degil en az 12 ay gidiyor hatta en son dogal durusunu kullanmak isterseniz 18 aya kadar da devam ediyor. ben uc kez yaptirdim ilk yaptirdigimda iki yil once 2700 lira vermistim bir ay once tekrar yaptirdim indirimli 2200 liraya yaptirdim. bir anda fazla gibi ama totalde daha avantajli.

inanilmaz dogal duruyor ben abartisiz yaptiriyorum beni kucuklukten tanimayan kimse anlamiyor bile.

parali reklam alsam bu kadar ovemezdim adami

Yok ben de çok hafif bir çukur var kapatıcı kullanmaktan hoşlanmıyorum o minik çukur için o sebeple düşünüyordum. Sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…