- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
- Konu Sahibi flower world
-
Yaptırmadım ama daha biraz önce bir arkadaşım için fiyat aldım tam dolgu 2000, yarım dolgu 1250 Ankarakk güzel hanımları merhaba
dudak dolgusu yaptıranlar bana şehir ve fiyat bilgisi yazabilirmisiniz ,
hiç bir merkeze gidip bilgi almadım önceliğim tabiki sizlersiniz , en dogru fiyat sizden alınıyor :)
Yaptırmadım ama daha biraz önce bir arkadaşım için fiyat aldım tam dolgu 2000, yarım dolgu 1250 Ankara
O numaralar diyor ki “dudağınıza göre miktar ve fiyat değişir, gelin görüşelim”
Ya da “telefonda fiyat bilgisi vermiyoruz, önce doktorumuzun sizi görmesi lazım”
Ya da “500-1500₺ arası değişiyor. Kesin fiyat veremeyiz”
e burdan söylenecek şeyler de en fazla onların aynısı zatenO numaralar diyor ki “dudağınıza göre miktar ve fiyat değişir, gelin görüşelim”
Ya da “telefonda fiyat bilgisi vermiyoruz, önce doktorumuzun sizi görmesi lazım”
Ya da “500-1500₺ arası değişiyor. Kesin fiyat veremeyiz”
e burdan söylenecek şeyler de en fazla onların aynısı zaten
Arkadaşım İstanbul Kartal’da iyi bir yere 750 tl’ye yaptırmıştı.Gözaltı ışık dolgusu yaptıran veya yaptıranı tanıyan varsa onun da ortalama fiyatını yazıverse
A süperArkadaşım İstanbul Kartal’da iyi bir yere 750 tl’ye yaptırmıştı.
A süper
Şehir veremem 1600 devlettekk güzel hanımları merhaba
dudak dolgusu yaptıranlar bana şehir ve fiyat bilgisi yazabilirmisiniz ,
hiç bir merkeze gidip bilgi almadım önceliğim tabiki sizlersiniz , en dogru fiyat sizden alınıyor :)
Yok ben de çok hafif bir çukur var kapatıcı kullanmaktan hoşlanmıyorum o minik çukur için o sebeple düşünüyordum. SağolunGözaltı ışık dolgusu hani vitamin karışımı falan bi uygulamaysa o fiyata yapmışlardı inşallah aynı şeyden bahsediyoruzdur ama arkadaşım sonuç alamadı malesef..Doğuştan çok koyu göz halkaları var belki o yüzdendir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?