dudak dolgusu fiyatı

tesşekkür ederim cnm sağol

Ben söyleyeyim dudak dolgusu öyle herkese gidip yaptırılmaz. Kullandıkları malzemeler önemlidir. 4 sene önce Ebru Polat’ın doktoru Osman Bulutlara yaptırdım. Kullandığı malzeme vs kaliteliydi. Ve çerçevelerim bu sene kayboldu. Tavsiye ederim

Bursa’da 1200 TL’ye plastik cerraha yaptırdım arkadaşlarım da yaptırdı kullanılan malzeme seçeceğine göre daha uyguna da yapabiliyor özelden yazarsanız ayrıntıları paylaşabilirim

Göz altı ışık dolgusunu Bursa’da 6 ay önce 1000 TL’ye yaptırdım ilk günlü gibi duruyor
Geçen bir arkadaşıma 1200 TL’ye yaptırdık

Yıllardır takip ederim ama anlayamadım bi türlü neden insanların gittiğini çünkü hem kötü hem de çok yüksek fiyat söylüyor. Ben de juvaderm yaptırdım ama 1200₺ verdim sadece ve erimedi gitmedi üstelik kimse dolgu olduğunu anlamıyor bence

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim yüzüm çöküktür bunun icin doktor doktor gezdim. Yarım ml de dudak dolgusu yaptı. Dolgularım 1 seneye kadar dayandı acayip memnun kaldim. Ne morardı ne sisti. Ama fiyatı gittikce yukseliyor. Suan dudak 2000 yüz dolgusu 1750 bir ml. Valla daha uygununu ve guvendigimi bulsam gidicem de juvaderm allergen markaları hep pahalı zaten :/

Son düzenleyen: Moderatör:
kk güzel hanımları merhaba

dudak dolgusu yaptıranlar bana şehir ve fiyat bilgisi yazabilirmisiniz ,
hiç bir merkeze gidip bilgi almadım önceliğim tabiki sizlersiniz , en dogru fiyat sizden alınıyor :)

Ben nasıl görmemişim bu postu. 2014 den beridir araştırır ara ara uygulatırım. Fiyatlar epey bir değişiyor. Bakıyorsunuz 1500 den aşağı inmezken bir dönem bir dönem 1750 kemik rakam oluyor. (En iyi segment için söylüyorum)
Genelde juvederm uyguluyor plastik cerrahlar bunun asıl sebebinin marka değeri olduğun düşünüyorum.. Yani ürün uzun süreli gitmiyor. Çok kalıcı olmayan bir yapısı var. Dolayısıyla juvederm tercih etmedim. Eline çok güvendiğim bir hekim olursa anca..
Daha önceki tavsiyelerimi linkleyeceğim ama önemli olan başka parametreler de var. Şekli değişicek mi sadece dolgunluk olacak mı gibi.. Şekil ise çok çok farklı yalnız dolgunluksa tabi ki juvederm vs olabilir.

Bende şekil sıkıntısı olduğu için yani kenarları doğal kaldırmak ve dolgunluk almak gibi bir beklenti.. teosyel yaptırdım yıllarca, şimdi gana kullanıyorum. Ürün çok yaygın değil ama şekil anlamında baya bir memnun kaldım diyebilirim.

Ciddi bir pazarlıkla 1000 tl 1 ml için anlaşmıştım. cilt bakımım da vardı. 350 tl den fiyat almıştım. Dolgunluk olarak o dönem yani ilk yapıldığında çok tatmin edici olmamıştı yani doğal değildi. Sönünce kontrler baya güzel kaldı. Şimdi kimse anlamıyor. Beforu bulmak zor ama bakar postlarım onu da..
Bu iş malesef yurtdışındaki gibi yapılmıyor kiminin eli iyi kiminin malzemesi kiminin uyuşturucusu kiminin fiyatı

Jevederm dayanmıyor malesef.. Teosyel yüzde iyi diye biliyorum. Fiyatlar da eskisi gibi değil yani bir tık daha uyguna yapılabiliniyor..

Gözaltı ışık dolgusu yaptıran veya yaptıranı tanıyan varsa onun da ortalama fiyatını yazıverse

Gözaltında Redensity II , dermaheal tek geçerim. Fulya terrace ve nişantaşında full bu markalar kullanılıyor. Hatta dermaheal bir nesil daha yeni.. dermaheal mezo ürünü. 1500 1700 tl gibi fiyatlarda teosyeli ise 2000 tl den yapıyor. Anneme geçen sene 1400 tl den yapmıştı ben sürekli gittiğim için.. Bu sene de aynı fiyat en azından 1500 e yapabilirler diye düşünüyorum çünkü annem eski haline döndü. (hatta belki bir miktar geri.)
İsrarla diğer dolguları geçin bu iki markayı araştırın diyebilirim. Doktorun eli de çok önemli gözü daha da şişen ödem yapan çok kişiye şahit oldum.

bu arada yaptırdığım teosyel redensity 2. Diğeri mezo olduğu için daha genç yaşlarda halkalar üzerinde etkili ve sanırım 3 seans gitmek gerekiyor.

Ben 1cc yi 1000tl ye yaptirmistim gayette guzel oldu 6 ay gecti hala duruyor

Zaman zaman juvedermler düşüyor sanırım çok ürin çekmeleri ile ilgili. Çok önce diş hekimi arkdşm yapıyordu gelişi bu kadar diyip şaşırıyordu bazı rakamlara.. çok yapınca daha aza alıyorlar fiyst olarak. Ama dudakta şekil volum doğallık kontür bunlar hayli önemli dudağı öne çıkartmadan bir şekil vernesi ve doğal da durması lazım. Benm 5 gün min oluyor oturması. Ve hala tam olarak şurası mükemmeldiyebilmiş değilim. Şekil olarak memnun kaldğm yeri bulmak hayli zorladı. Volum olarak ayrıca bir yere yaptırıyorum ve kesinlikle tek seferde bitirtmiyorum 0,5 ml bile yapılsa. Ve bi tık daha kalıcı markaları da deneyebiliyorum. Gana yapılmıştı en son mesela zor oturdu ama çok doğal oldu. Volum olarak dolgunluğu juvedermle verdirtmeyi üdşünüyorum. 4 5 senedir yaptrıyorum dudak şeklini değiştirerek doğallık isteyenler asimetri istemeyenler için bir derya bence. Son halini ekliyorum merak edenler için. Yalnız üstte işlem var diyebilirim. Karşıdan bakılınca altla eşit olmasını istedim yanakları dar ve kalkık gösteriyor üst yanlar dolgun olunca. Çizgiden az fazla, İncecikti şimdi böyle

Eklentiler

• image.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 209
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…