- 30 Mart 2009
- 14.692
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.638
- 1.123
- Konu Sahibi flower world
-
Nerde kiBin liraya istanbulda yaptiriyorum cok dogal
ankara atakulede ali sahan kendi ozel teknigi ile yapiyor ve oyle 6-7 ayda bir degil en az 12 ay gidiyor hatta en son dogal durusunu kullanmak isterseniz 18 aya kadar da devam ediyor. ben uc kez yaptirdim ilk yaptirdigimda iki yil once 2700 lira vermistim bir ay once tekrar yaptirdim indirimli 2200 liraya yaptirdim. bir anda fazla gibi ama totalde daha avantajli.
inanilmaz dogal duruyor ben abartisiz yaptiriyorum beni kucuklukten tanimayan kimse anlamiyor bile.
parali reklam alsam bu kadar ovemezdim adami
kk güzel hanımları merhaba
dudak dolgusu yaptıranlar bana şehir ve fiyat bilgisi yazabilirmisiniz ,
hiç bir merkeze gidip bilgi almadım önceliğim tabiki sizlersiniz , en dogru fiyat sizden alınıyor :)
Jevederm dayanmıyor malesef.. Teosyel yüzde iyi diye biliyorum. Fiyatlar da eskisi gibi değil yani bir tık daha uyguna yapılabiliniyor..Benim yüzüm çöküktür bunun icin doktor doktor gezdim. Yarım ml de dudak dolgusu yaptı. Dolgularım 1 seneye kadar dayandı acayip memnun kaldim. Ne morardı ne sisti. Ama fiyatı gittikce yukseliyor. Suan dudak 2000 yüz dolgusu 1750 bir ml. Valla daha uygununu ve guvendigimi bulsam gidicem de juvaderm allergen markaları hep pahalı zaten :/
Gözaltı ışık dolgusu yaptıran veya yaptıranı tanıyan varsa onun da ortalama fiyatını yazıverse
Genelde isik dolgusu icin kullaniyor bildigim kadarıyla dudağa uygulandığını ilk defa duydum.bu arada yaptırdığım teosyel redensity 2. Diğeri mezo olduğu için daha genç yaşlarda halkalar üzerinde etkili ve sanırım 3 seans gitmek gerekiyor.
Merhaba ben özelde 1200 tl yaptırdım. İstanbulda akşama before after atabilirim.
Hangi şehirde o fiyata yaptirdinizBen 1cc yi 1000tl ye yaptirmistim gayette guzel oldu 6 ay gecti hala duruyor
antalyaHangi şehirde o fiyata yaptirdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?