- 12 Kasım 2012
- 1.577
- 1.377
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet nette cok fazla bilgi yok diger doktorlara goreMerhaba pudy ben begendim doktorun ismini nette arattim ama bulamadim nasil iletisime gecebiliriz acaba ismi nedir ozelden veya buradan yazabilir misin
iyi günlerinde kullan, ve hep gülümse:)Size öyle gelmiş olabilir suanki halinde hiç bir yapaylık yok. Tanımayan görmeyen anlamıyor bile.Kimse bana dudağın dolgu mu demedi. Normalde rujla dolgunlaştırıcı parlatıcı falan kullandığım için sık görmeyen anlamıyor diyebilirim. Resimde belki size öyle gelmiş ama realde öyle durmuyor.
Çok güzel olmuş güle güle kullanın hangi marka dolgu kullanıldı 7 yıl kalıcı dolgu hiç duymamıştım bende arayış içersindeyim yardımcı olursanız cok sevinirimherkese merhaba bayanlar sevdiğim bir ablam kendisine dolgu yaptırmıştı çok beğendiğim için bende yaptırmak istedim ve yaptırdım. Elimden geldiğince sorularınızada yanıt vermeye çalışacağım. Acıdımı hayır hiç acı duymadım bi fıs fıs var onu sıktı ve hemen iğneyi soktu dr.aysel hn kesinlikle işinin ehli bir doktor fiyat konusundada yardımcı oluyor eli çok hızlı sinek ısırı diyebileceğim bi his belli belirsiz sadece o ilk gün şişiyor bi tuhaf hissediyorsunuz ama ödem vs bende olmadı hiç üst dudağıma 2 cc alt dudağıma 1 cc ve toplam 15 dk dahi sürmedi yorumlarınızı bekliyorum ve 7 yıl kalıcı
Merhaba lutfen ozelden doktorunuzun aysel can demissiniz, iketisim bilgilerini gonderirmisiniz? Ben bulamadim cunku...Buradaki posttada adı geçiyor. Dolgu maddesinin adını unuttum. Dr aysel can