Dudak Dolgusu Oncesi Dis Etlerinin Kesilmesi

Chapter1

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2015
83
16
8
Merhaba, doktorum dudak yapisinin daha cok ortaya cikmasini istiyorsan once dislerini buyutmelisin dedi ve dis etlerinin kesilerek dislerin buyutulebilecegini soyledi ama dusununce ne kadar mantikli bilemedim dis etleri hassaslasmaz mi bu islem sonrasi yada cekilme falan olmaz mi? Yaptiran varsa yada duyan falan yardimci olabilir mi :(

Bu işlem sadece gummysmile olanlara yapılır. Yani gülünce dişetleri görünenlere.

Peki zarari yok mu bu islemin sonucta hassas biryer diseti kesilince sikinti yaratmiyor mu acaba

Geçen ünlü bir dr tvde iyi bişey olduğunu söylüyordu diş druna sorsan daha iyi ;)

Sordum bir sikinti olmaz dedi ama buradan onay almadan is yapamaz olduk :D :D belki islemi yaptiran biri varsa daha iyi yardimci olur diye dusunmustum ondan yazdim :) tesekkurler

Merhaba, doktorum dudak yapisinin daha cok ortaya cikmasini istiyorsan once dislerini buyutmelisin dedi ve dis etlerinin kesilerek dislerin buyutulebilecegini soyledi ama dusununce ne kadar mantikli bilemedim dis etleri hassaslasmaz mi bu islem sonrasi yada cekilme falan olmaz mi? Yaptiran varsa yada duyan falan yardimci olabilir mi :KK43:

ben 6 sene önce yaptirdim dislerim cok kücüktü dudaklarim dolgun ama güldügümde dis eti cok fazla görünüyodu buda
beni cok rahatsiz ediyodu... velhasil dis etleri kesildi, lamine veneer yapildi 10 diese... hic bir sorun olmadi
ve hic ama hic kimse dislerimin yapma oldugunu anlamadi anlamiyor... istanbulda cok iyi bir doktora gittim
ve kendi memleketimdeki discim bile yapma oldugunu anlamadi..
simdi gülünce cok daha güzel bir görüntü var... ben tavsiye ederim , hic bir yan etkisi yok... zaten doktor
dis köküne göre kesiyo dis etlerini yani asiri yukari cikamaz sizin dis etlerinizin uzunluguna bagli...

Merhaba, doktorum dudak yapisinin daha cok ortaya cikmasini istiyorsan once dislerini buyutmelisin dedi ve dis etlerinin kesilerek dislerin buyutulebilecegini soyledi ama dusununce ne kadar mantikli bilemedim dis etleri hassaslasmaz mi bu islem sonrasi yada cekilme falan olmaz mi? Yaptiran varsa yada duyan falan yardimci olabilir mi :KK43:
merhaba, ben yıllar önce yaptırdım. gülünce diş etlerim görünüyordu, diş etlerimin rengi de biraz koyuydu hoş görünmüyordu. çok çok memnunum, iyi ki de yaptırdım diyorum, diş eti sağlığıma ilgili de hiç bir sıkıntı yaşamadım, bilakis eskiden daha çok kanardı, muhtemelen aşağıda olduğu için. ama seçilecek doktorun ya da hastanenin güvenilirliğinden emin olmak lazım. ben dentistanbulda yaptırmıştım. doktor adı hiç hatırlamıyorum, dediğim gibi 15 yıl önce filandı :)

Back
X