Dudak dolgusu öneriler

lotusisa

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2025
316
90
13
29
Dudak dolgusu icin doktor onerisi olan var mi? Ya da baris cakir da daha once yaptirmis olan.
Burun estetigi faciamdan sonra ikinci bir faciayi goze alamam. Eksisiyle artisiyla onerilerinizi bekliyorum.
Sagolsun burun doktorum kanatlarimi kesip yuzume dikip ucunu da arsa kaldirdigi icin halihazirda uzun olan dudak mesafem daha da cok acildi. Rezalet oldum. Biraz ust dudagim yukari kalksa yeter. Asiri bir sey beklemiyorum.
Zararlari varsa da yaptirmayacagim. Boyle de yasabilirim.

Merhaba bence yaptırma dudagı yukarı kaldırmak için döndürüyor doktor, sonrada bant takıp bu bant birkaç saat kalsın diyor. Bana bu şekilde yapıldı. Sonrası mı bir doz daha sonrasımı dudak üstünde bıyık gibi görüntü. Dudak üstünde dudak varmıs gibi. Bu aralar da en cok gördüğüm şekil bu russian lips diyolar. Topaklanma ihtimalide var bide. Bence o işe girme

Tesekkur ederim 1 kotu yorum bile yeterli benim icin. Yaptirmayacagim. Dikkate aliyorum artik.

Haklısınız. Sizi çok iyi anlıyorum pek çok işlem ve ameliyat yaptırmış biri olarak.
Bende bir anlik gaflete dustum kimse de yanimda olmadi hic arastirmadan gittim estetik oldum. Sonuc berbat oldu. Kisa kalkik s seklinde egri bir burunla kaldim. Domuz goruntusu de var tabi. Dogal demistim guya ama 3 2si kesilmis burnumun. Nasil yasayacagim bilmiyorum. Dudaklarimin gecisi de mahvoldu. Fazla kesildigi icin deri sarkmasi oldu. Hani dudak dolgusuyla eski haline gelir mi diye dusundum ama boyle kalsin. Dogal her zaman en iyisi. Napalim.

Ben hiç yaptırmadım (ne botoks ne dolgu) ve taraftarı da değilim AMA yaptırdığında tabiri caizse ‘maymuna dönmeyen’ tanıdıklarımın hepsi Kamran Efendioğlu’na yaptırdı. Nispeten daha konservatif bir yaklaşımı var ve yavaş yavaş ilerliyor.
Bazı tanıdıklara artık yeter şimdilik deyip kovmuşluğu da var

Yani işinin ehli birinin arayışındaysanız sonuçları itibarıyla gördüğüm en iyi Cerrah. Ayrıca yağ transferi de yapıyormuş. Yani sizi en doğru şekilde yönlendirecek bir hekimimiz benim duyduğum ve gördüğüm kadarıyla. Fenerbahçe’de yanılmıyorsam.

Aslında siz ne kadar araştırsanızda olacagı varsa oluyor bence kendinizi suçlamayın bu konuda. Çünkü en iyisi diye gidilen yerden de memnun kalımmama ihtimali var. Doktorlar dudak burun mesafesini kısaltmak için bazı teknikler uyguluyorlar dolgu yaparken iğneyi döndürerek falan ama inanın hiç güzel olmuyor. Hatta bazılarında boydan boya üst dudak hattında bıyık gibi duruyor bazılarında dolgui bıyık bölgesine kaçıyor .

Tesekkur ederim. Ben de estetikli goruntu sevmiyorum. Hic islem yok yuzumde iste bir anlik psikoloji bozukluguyla gittim burun estetigi oldum burnumda guzeldi halbuki. Hayatimda yolunda gitmeyen seyler oldu bununla kapatmaya calistim sanirim. Sonuc da berbat oldu estetik de hic sevmeme ragmen. Fakat burnum yanlis yapildigi icin kanatlarim dudagimi kaldiriyordu bu kisim komple kesilince ust dudagim alt dudagimin ustune kapandi. Belki eski haline gelir diye minimal bir dolgu dusuncesine kapildim ama iste bana gore degil yaptirmayayim kalsin napayim. Tesekkur ederim oneriniz icin.

Kime yaptirilirsa yaptirilsin hep o goruntu olusuyor zaten dediginiz gibi. Ben yarim ml falan dusundum. Cok cok minimal duzeyde ama burnum icinde ayni seyi dusunmustum yaptirmadan once. Hic gerek yok aslinda. Dogru soyluyorsunuz.

Kime yaptirilirsa yaptirilsin hep o goruntu olusuyor zaten dediginiz gibi. Ben yarim ml falan dusundum. Cok cok minimal duzeyde ama burnum icinde ayni seyi dusunmustum yaptirmadan once. Hic gerek yok aslinda. Dogru soyluyorsunuz.
İşte yarım ml le orantısız olma ihtimali var. Altamı koycak üstemi koycak doktorun becerisine bağlı bu defa eritmek zorunda kalınıyor. Mesela ben eritmiştim tekrar başka hekime yaptırdım gene olmadı. dudak kaldırma ameliyatı var aslında ama oda bir cerrahi ve risk cidden bu doktorlara ne diyeceğimi bilemiyorum

En iyisi hic dokunmasinlar artik suyu cikti zaten yapabilen yapamayan butun doktorlar para var diye sektore yonelmis. Her seye yaparim diyolar sonuc husran oluyor. Neyse cok da onemli degil napayim.

En iyisi hic dokunmasinlar artik suyu cikti zaten yapabilen yapamayan butun doktorlar para var diye sektore yonelmis. Her seye yaparim diyolar sonuc husran oluyor. Neyse cok da onemli degil napayim.
Dogru söylüyorsun çok dogru kendileri acaba yaptıkları işi begeniyormu onu bende anlamadım Evet ufak dokunuşlar insana kendini iyi hissettiriyor ama bazende hüsran oluyor dediğin gibi. Kuaförlerde öyle dişçiler bile öyle

Estağfurullah!
Yâni aklı başında bir doktora revizyon için fikir alırdım ben sizin yerinizde. En nihâyetinde yola güzellik umuduyla çıkmışsınız ve bazen bahtsızlıklar yahut yanlış anlaşmalar olabiliyor. Kuaförde bile neler yaşamışlığım var
İlkinde olmadı diye kendi kendinizi üzmeyin, muhakkak bir yol bulunur doğru insanlarla. Erkekten kadın yapıyorlar artık, sizin anlattıklarınız kolay çözümlenebilir geldi kulağıma….

Ama ‘ben böyle iyim’ diyorsanız da tabi oynatmayın daha, beterin beteri de var elbette her daim mâlesef, hele bizim memlekette.

Geçmiş olsun çok

Çok doğru! Bir de o dolgular ne kadar yetenekli ve bilgili kişi tarafından yapılırsa yapılsın herkesin bünyesi farklı tepki verebiliyor. Bunu da yapmadan bilmek mümkün değil. Doktora da müneccim değil en nihayetinde Bazı hastalar da hekime eziyet ediyor ‘daha çok daha çok’ diye, sonra bir bakmışsın nekroz veya ördekle yakın akraba görüntüler…

Erittirme konusu da ayrı bir sakat iş çünkü kişinin kendi cildinde ki öz hakiki dokuları da eritiyor kısmen. Gençken sorun değil ama yaşlandıkça o minnacık dokuları arar hâle geliyor insan….

Liplift’de de az da olsa muhakkak bir iz kalıyor, ameliyat en nihayetinde. Ama ben izi göze almayı ciddi ciddi düşünür oldum yine de Kamran bey ‘iz kalır yapmam, tavsiye etmiyorum’ dediği için en az iz bırakanlara bakar haldeyim. Tavsiyeleriniz varsa çok makbûle geçer

Orxan abasli diye bir doktor var onu takip ediyorum ve adam sadece ama sadece bu ameliyatı yapıyo resmen ve bazı kişiler yaşlıyken birden genç görüntüye kavuşuyo çok enteresan (iz olayına dikkat etmedim ama bakın bi isterseniz)

Aaaaaah gerçekten enteresan bir kardeşimiz! Çok ince işçilik çıkartıyor Muyanehanesine dair bilgi bulamadım ama araştıracağım. ÇOK TEŞEKKÜRLER

Su an kabul edilebilir duzeydeyim. Iyi degilim ama kotusunden de korkuyorum. Keske ben yapamam demeyi bilse doktorlar. Para var ya isin ucunda hani her seye tamam diyorlar bu yuzden. Ben hafif kemer torpusu dedim kanatlari kesme dedim. Kanatlarimi kesip yuzume dikmis kime sordun ki bunu yaparken? Ustelik ben soyle daraltilacak su oranda istiyorum bile demedim. Yani dudak dolgusu da benzer olabilir. Aman kalsin dokunmasinlar bana. Bir tane kotu yorum yeter istemem daha.

Aaaaaah gerçekten enteresan bir kardeşimiz! Çok ince işçilik çıkartıyor Muyanehanesine dair bilgi bulamadım ama araştıracağım. ÇOK TEŞEKKÜRLER
Cok rahatsiz etmiyorsa bosverin gitsin bir tane yorum gormustum yaslandikca o kesilen yerler sarkip biyik bolgesine kadar iniyormus. Bir bakin isterseniz boyle bir komplikasyon var mi? Ileriyi de dusunmek gerek cunku..

Mâlesef iletişim gerçekten çok önemli. Ben aynı dili konuşmadığı doktorlara Dünyâ’nın teeee öbür ucundan gidip işlem yaptıranların cesâretini de hayretle izliyorum

Yapamam veyâ yapmam diyenlere ben şükürler olsun ki çok rastladım. Ama aksine dair de birçok deneyim de okuyorum ne yazık ki. Sanırım biraz da baht işi.

İnsan onca başarılı öncesi sonrası görseli görünce haliyle özeniyor. Belki biraz daha hâlimizle barışıp şükretmek doğrusu

Esas mevzû kendinizi sık boğaz edip her aynaya baktığınızda suçlamıyor ve sinirlenmiyor olmanız. Suçluluk ve öfke duyguları kortizolu (stres hormonu) yükseltiyor, bu da lüzumsuz su tutmaya ve hızlı yaşlanmaya vesîle oluyor. Gerçekten barışabiliyorsanız vaziyetle elbette en ekonomik ve garanti çözüm

Tekrar çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…