Dudak dolgusu topaklanma

selenkaplannn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2025
29
1
1
21
Merhaba kızlar ben 1 hafta önce elasty dolgu yaptırdım çok güzeldi her şey hatta hiç morluğum bile olmadı düzgün. Anormal şişlikler de olmadı ama bir noktada sadece hafif sert gelen bir topaklanma var çok göze batmıyor baya dikkatlı bakmak lazim ama bunu yaşayan sonrasında geçen var mı? 2 hafta içinde erir diyorlar ama masaj yapmalı mıyım bilemedim

zamanla ufalıyor ama evet masajla ezmelisin o topları kendiliğinden dağılmıyor çünkü. hafif masaj değil iyice ezmelisin canın acıyor bir tık. doktorum da öyle yapıyordu

zamanla ufalıyor ama evet masajla ezmelisin o topları kendiliğinden dağılmıyor çünkü. hafif masaj değil iyice ezmelisin canın acıyor bir tık. doktorum da öyle yapıyordu
Ay evet birkaç kişi söyledi ama doktorum masaj önermediği icin 2 hafta sonra kontrole gel dedi o yüzden bi müdahale etmekten de çekiniyorum

Bende iki sene önce 1ml e yakın elasty dudak dolgu yaptırmıştım. Bende de dudak kenari içinde hafif minik topaklanma olmuştu doktor masaj filan yapma dedi kendiliğinden eridi bir ay içinde.

Back
X