Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz Almanyadan siparis üzeri Dolgu ve Kirisik igneleri getirioruz ama tabiki Dr dan Yada hemsireden yapilmasi gerekirs.a arkadaslar.
Aranızda dudak dolgusu yaptıran varmı acaba? varsa tecrubelerinizi paylasırmısınız?
ne mutlu sana o haldeben dudak dolgusuna ihtiyaç duymuyorum dudaklarım doğal güzel :):):)
bende mennun kalmadım,, 1 ay içerisinde yok oldu gitti dudak dolgummyaa anlamıyorum herkez memnun bir benim heralde dudağı yamulan....
benim üst dudağım yamuk oldu.. gene erise gitse memnun kalıcambende mennun kalmadım,, 1 ay içerisinde yok oldu gitti dudak dolgumm![]()
siz yaptırmayın ,, öneriniz için teşekkürler :)nerenize dolgu yaptırıyorsanız yaptırın.o organınızı tüketilebilir bir mala çeviriyorsunuz.en azından dolgu için 60 yaşında olmasının bir artısı vardırda tazecik dudağınıza derinize vücudunuza yazık değil mi?bunla ilgili bir video vardı. iş yerinde yasaklı ancak buraya linkini atıyorum bir süre sonra arkası geliyor ve vücutta artık taşımıyor. linki şudur= www.youtube.com/watch?v=faa1kLQlHUs
linki izledim.. evet kötü .. zaten böyle yamuk yumuk bişeyler olacağını bilseydim hiç yaptırmazdım..nerenize dolgu yaptırıyorsanız yaptırın.o organınızı tüketilebilir bir mala çeviriyorsunuz.en azından dolgu için 60 yaşında olmasının bir artısı vardırda tazecik dudağınıza derinize vücudunuza yazık değil mi?bunla ilgili bir video vardı. iş yerinde yasaklı ancak buraya linkini atıyorum bir süre sonra arkası geliyor ve vücutta artık taşımıyor. linki şudur= www.youtube.com/watch?v=faa1kLQlHUs