Dudak Dolgusu Yaptıran Varmı?

Almanyadan siparis üzeri Dolgu ve Kirisik giderme ampulleri getirioruz,,

ben dudak dolgusuna ihtiyaç duymuyorum dudaklarım doğal güzel :):):)

merhabalar kadınlar kulübü üyeleri ben bundan yaklaşık üç ay önce hem dolgu hem botox yaptırdım burada dolguyu konu alıcam uzun çaplı bi araştırma yaptım çeşitli stelerden kadınlar kulübünde daha fazla araştırma yaptım genlde sizde rastladınız mı bilmiyrum ama "dr. özgür evren ersoy"un adı geçiyor reklam yapmak için die düşündüm başlarda çok fazla karşılaşınca irtibata geçtim ve yaptıralı üç ay oluyr çok memnunum benim için doğallık önemliydi ve onu da görüyrm şu an kısacası memnun kaldım sizlerlede paylaşmak istedim...

dudak dolgusu cok riskli bence. şişiriyolar dudagın derisi sınırlı zaten. dudagın derisinin artması lazım yoksa balon gibi durur zaten

"ceyda sanem " tamamen yanlış düşünüyorsun bence çok bilmediğin de ön yargılarla topluma göre konuşuyn ama iyice araştrır okursan öle olmadığını görürüsün bence doğru hekim doğru tedavi bnde başlarda senin gibi düşünmütüm böle düşünmemizin sebebi de fazla alzeme kullanan doktorlar yanlış tedavi yapan doktorlar sen nerden biliyn bu kadar şeyi dicen ama bn güzelliğime önem veren bakımlı biriyim ve her ne konu olrsa olsun ciddi bir araştırma yaparm bu benim görselliğim olduğu ve bnm de psikolojimi en azından 5 6 aya kadar etkileyeceği için araştırdım bnce ihtiyacın varsa risk al derim :)

Ben ankarada yasıyorum ve yaptırdım,O kadar doğal yaptığı doktorum kımse anlamadı. Hatta kendısı Kontur cızdı. Dudak kenarları belırgınlesti. Dolgu ve Botoks bence yapan dr la alakalı. Senı maymunda cevırebılır, sana doğal guzellıkte kaxandırabılır. Ben çok memnun kaldım. Esım çok beğendi.botoksumuda aynı dr MA yaptırıyorum. Kımseden olumsuz bır yorum duymadım. Hep akisine guzel yorumlar.. Daha ne olsun...

Kızlar biz 3 kız yaptırdık. hiç korkmayın o kadar güzel ki:) önce bir şişme oldu tabi dudakta ama yavaş yavaş inip dolgun halini aldı.

bende mennun kalmadım,, 1 ay içerisinde yok oldu gitti dudak dolgumm :KK43:
benim üst dudağım yamuk oldu.. gene erise gitse memnun kalıcam :( doktor ödem diyor ama 3 hafta oldu hala .nmedi bu ödem. üst dudağımın yarısı başka şekil yarısı başka şekil.. bu akşam kontrole gideceğim bakalım ne olacak...

nerenize dolgu yaptırıyorsanız yaptırın.o organınızı tüketilebilir bir mala çeviriyorsunuz.en azından dolgu için 60 yaşında olmasının bir artısı vardırda tazecik dudağınıza derinize vücudunuza yazık değil mi?bunla ilgili bir video vardı. iş yerinde yasaklı ancak buraya linkini atıyorum bir süre sonra arkası geliyor ve vücutta artık taşımıyor. linki şudur= www.youtube.com/watch?v=faa1kLQlHUs

nerenize dolgu yaptırıyorsanız yaptırın.o organınızı tüketilebilir bir mala çeviriyorsunuz.en azından dolgu için 60 yaşında olmasının bir artısı vardırda tazecik dudağınıza derinize vücudunuza yazık değil mi?bunla ilgili bir video vardı. iş yerinde yasaklı ancak buraya linkini atıyorum bir süre sonra arkası geliyor ve vücutta artık taşımıyor. linki şudur= www.youtube.com/watch?v=faa1kLQlHUs
siz yaptırmayın ,, öneriniz için teşekkürler :)

kaş yapayım derken göz de çıkabilir bence hepsi şans işi.
hhhh.webp
sss.webp

linki izledim.. evet kötü .. zaten böyle yamuk yumuk bişeyler olacağını bilseydim hiç yaptırmazdım..

aslında gayet güzel olanlarda var da işte ... bizi bulur butip sanssızlıklar..

benim merak ettiğim bu ebru gündeş yine dudak silikonumsu bir şey kullanıyordu.en son ne uygulamalar yaptırdıysa baya başarılı ve genç gösteriyor

Back
X