Dudak dolgusu yaptıranlar yardımcı olabilir mi lütfen ☺️

Monojes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2015
57
5
36
34
Daha önce dudak dolgusu yaptırdım ama hiç memnun kalmadım 1 ayda eridi şeklide iyi değil :,(
.
Dudak dolgusunu İstanbul'da hangi doktora yaptırabilirim, tecrübelerinizi paylaşsanız ?

Özel.mesaj attım ama gelmedi sanırım canım. Barış çakırın Fransız dudakları da süper ama baya pahalidir diye tahmin ediyorum. Bu arada ben yaptırdım. Sekli çok güzel oldu ama istediğim dolgunluğu tam vermedi. Dudaklarim çok inceydi gerçi. 1 cc yetmez dedi doktor. Para biriktirip 1 cc daha yaptırcam.

Özel.mesaj attım ama gelmedi sanırım canım. Barış çakırın Fransız dudakları da süper ama baya pahalidir diye tahmin ediyorum. Bu arada ben yaptırdım. Sekli çok güzel oldu ama istediğim dolgunluğu tam vermedi. Dudaklarim çok inceydi gerçi. 1 cc yetmez dedi doktor. Para biriktirip 1 cc daha yaptırcam.

Canım yok gelmedi mesajın nasıl oluyormuş fransız dudak böyle. Bende başka bi doktora yaptırmıştım şeklini beğenmedim. Bi mahsuru yoksa dudaklarının resmini görebilirmiyim.
Özelden gönderebilirsin sorun olacaksa

Barış çakırın instagram hesabında var fotolar. Ozelden gonderirdim de mesajlar iletilmiyo ki :( buraya yüklemek istemiyorum

FRANSIZ DUDAĞI DOLGU İLE Mİ YAPILIYOR HİÇ DUYMADIM NASIL BISEY *

Mehmet Rahşan adlı dolandırıcıya şakın hiçbir şey yaptırmayın, resmen şeytan çarpmışa döndüm.

Mehmet Rahşan kalın dudaklara bile dolgu yapamıyor, muhteşem olan dudağımı mahvetti, şekli bozuldu görmek bile istemiyorum çok kötü günler geçiriyorum

Daha önce dudak dolgusu yaptırdım ama hiç memnun kalmadım 1 ayda eridi şeklide iyi değil :,(
.
Dudak dolgusunu İstanbul'da hangi doktora yaptırabilirim, tecrübelerinizi paylaşsanız ?
Bilmiyorum ama bazen çok kötü yapıyorlar.İnsan nefret ediyor.

dudak dolgusunu 6 ayda bir yaptırıyorum normal dudak dolgusu...

Back
X