Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dudak dolgusu yaptıranlar yardımcı olabilir mi lütfen ☺️
Daha önce dudak dolgusu yaptırdım ama hiç memnun kalmadım 1 ayda eridi şeklide iyi değil :,(
.
Dudak dolgusunu İstanbul'da hangi doktora yaptırabilirim, tecrübelerinizi paylaşsanız ?
Özel.mesaj attım ama gelmedi sanırım canım. Barış çakırın Fransız dudakları da süper ama baya pahalidir diye tahmin ediyorum. Bu arada ben yaptırdım. Sekli çok güzel oldu ama istediğim dolgunluğu tam vermedi. Dudaklarim çok inceydi gerçi. 1 cc yetmez dedi doktor. Para biriktirip 1 cc daha yaptırcam.
Özel.mesaj attım ama gelmedi sanırım canım. Barış çakırın Fransız dudakları da süper ama baya pahalidir diye tahmin ediyorum. Bu arada ben yaptırdım. Sekli çok güzel oldu ama istediğim dolgunluğu tam vermedi. Dudaklarim çok inceydi gerçi. 1 cc yetmez dedi doktor. Para biriktirip 1 cc daha yaptırcam.
Canım yok gelmedi mesajın nasıl oluyormuş fransız dudak böyle. Bende başka bi doktora yaptırmıştım şeklini beğenmedim. Bi mahsuru yoksa dudaklarının resmini görebilirmiyim.
Özelden gönderebilirsin sorun olacaksa
Daha önce dudak dolgusu yaptırdım ama hiç memnun kalmadım 1 ayda eridi şeklide iyi değil :,(
.
Dudak dolgusunu İstanbul'da hangi doktora yaptırabilirim, tecrübelerinizi paylaşsanız ?