Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim işlem berbat tiiiMerhaba kızlar dudak dolgusu yaptıranlar memnunmusunuz acaba sonuçtan
Merhaba kızlar dudak dolgusu yaptıranlar memnunmusunuz acaba sonuçtan
Ben yaptırdım gayet memnunum.İşte Sonuç :) İsterseniz Doktorumu Tavsiye Edebilirim. Bence Bu İşlemlerde Bir Numara :)
vav çok iyi eski fotografın varmı ?
resmen içimdekileri yazmışsın insanlardaki güzellik algısı çok garip gerçekten o yüzden bende karar veremiyorum.YAPTIRMAYIN SAKIN. memnun olanları anlamıyorum. eğerki büzük bir agız, yada yandan bakıldıgında ortası şiş kuş gagası gibi öne giden bir dudak, yada ördek gibi ileri uçmuş bir üst dudak, içi derisine sığmayan gergin dudaklar sizi mutlu edecekse yaptırın tabi. ben dün yaptırdım, bugun evden cıkamıyorum. üstelikte hergörenin dudakların negüzel bişimi yaptırdın dedikleri dudaklarımın azcık kırşıkları gitsin diye yaptırdım içinede ettim. sırada bekleyen kızlar dün cok begendi ama begenilecek bi yanı yok.
Gercekten öyle yaş ilerlemedikçe surata dokunmamalı. Herkes kalkık burunlu kalın dudaklı olcak diyede bişi yok zatenresmen içimdekileri yazmışsın insanlardaki güzellik algısı çok garip gerçekten o yüzden bende karar veremiyorum.
al bendende okadar ilk bi hafta agladim sokaga cikamadim. Simdi 1 ay olcak haala kötüBenim en yakın arkadaşım yaptırdı ve 1 haftadır dışarı çıkmıyor. Bende yaptırmayı planlıyordum ancak arkadaşımı gördükten sonra vazgeçtim bırakın doğal kalsın
A
al bendende okadar ilk bi hafta agladim sokaga cikamadim. Simdi 1 ay olcak haala kötümahvettim guzelim dudaklarimi
İnanamıyorum bugun luvakliniğe kontrole gittim geç kalmışım ve kadın bakmadı bile. İlk randevum olsa neyse. İnsan yaptıgı işi kontrol eder hangi meslekte olursa olsun. AyıpÇok geçmiş olsun neyseki kalıcı değil iner zamanla boşuna üzme kendini :/
A
al bendende okadar ilk bi hafta agladim sokaga cikamadim. Simdi 1 ay olcak haala kötümahvettim guzelim dudaklarimi
Bence de çok doğru yazmışsın aynen dediğin gibi görünüyor yaptıranlar,insanların güzellik algısına şaşıyorum bazenYAPTIRMAYIN SAKIN. memnun olanları anlamıyorum. eğerki büzük bir agız, yada yandan bakıldıgında ortası şiş kuş gagası gibi öne giden bir dudak, yada ördek gibi ileri uçmuş bir üst dudak, içi derisine sığmayan gergin dudaklar sizi mutlu edecekse yaptırın tabi. ben dün yaptırdım, bugun evden cıkamıyorum. üstelikte hergörenin dudakların negüzel bişimi yaptırdın dedikleri dudaklarımın azcık kırşıkları gitsin diye yaptırdım içinede ettim. sırada bekleyen kızlar dün cok begendi ama begenilecek bi yanı yok.
Yaptirdin mehmet beye miBen de bir hafta önce yaptırdım, sonuç berbat.. Buradan resimleri görebilirsiniz:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...alti-isik-dolgusu-dudak-dolgusu-botox.834786/