Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fiyatı ne kadar tutu acaba canım güle güle kullanMaddi Durumun İyiyse Ve Yenilenmek İstiyosan Tavsiye ederim canım.Bende Yenilenmek İçin Yola Koyuldum Ve Dudaklarımda ki sonuçtan gayet memnunum:)
fiyatı ne kadar tutu acaba canım güle güle kullan
canım sana 2tup mu kullandılar bende hiç bi işlem yaptırmadım üst dudağım kalkık doğuştan biraz dolgu ekletirsem kötü olmasından korkuyorum araştırıyorum hayla birde yaptıralı ne kadar süre geçti
Güle güle kullan tatlım eminim çok yakışmıştır bende yaza doğru düşünüyorum bakalım nasıl olacak![]()
Teşekkür Ederim Canım Ben Dr. Mehmet Akgün'e yaptırdım canım Ankara'da 1800 tl ödedim 2 yıl süresi :)
canım rica eetsem atılıomu bilmiorum ama öncesi sonrası resimlerini atarmısın yada burda paylaşırmısınz karar vermemiz açısından
sonrası ? yüzün kapalı olarak ?
Çok hoş olmuş ve en önemlisi size çok yakışmış![]()
güle güle kullan canım :) teşekkürler paylaşımın için:) buyur canım sonrası
güle güle kullan canım :) teşekkürler paylaşımın için
Senin yuzun tombulmis zaten. simdi bakinca yuzune dudagin yakismis
Genellikle juvaderm kullanılıyor en iyisi obende dudak dolgusu istiyorum ama ya kötü olursa diye korkuyorum. kullanılan malzemelerin adını merak ediyorum.izmir de araştırma yapacağım sizlerlede paylaşmak istiyorum.