dudak dolgusu yaptıranlar

periyeliz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
12
2
3
41
Merhaba kızlar kendimi iyi hissetirecek bir yenilemeye ihtiyacım var dudak dolgusunu tavsiye edermisiniz ?

Maddi Durumun İyiyse Ve Yenilenmek İstiyosan Tavsiye ederim canım.Bende Yenilenmek İçin Yola Koyuldum Ve Dudaklarımda ki sonuçtan gayet memnunum:)

Eklentiler

• 1423561461021.webp
    1423561461021.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 1.647
canım sana 2tup mu kullandılar bende hiç bi işlem yaptırmadım üst dudağım kalkık doğuştan biraz dolgu ekletirsem kötü olmasından korkuyorum araştırıyorum hayla birde yaptıralı ne kadar süre geçti

canım sana 2tup mu kullandılar bende hiç bi işlem yaptırmadım üst dudağım kalkık doğuştan biraz dolgu ekletirsem kötü olmasından korkuyorum araştırıyorum hayla birde yaptıralı ne kadar süre geçti

1 ay oldu canım evt 2 tüpü uygun gördük inceydi dudaklarım ve rahatsızdım şuan çok mutluyum :)

Güle güle kullan tatlım eminim çok yakışmıştır bende yaza doğru düşünüyorum bakalım nasıl olacak :KK16:

:oops::oops:

canım rica eetsem atılıomu bilmiorum ama öncesi sonrası resimlerini atarmısın yada burda paylaşırmısınz karar vermemiz açısından

Canım önceki resimlerimi sildim psikolojim bozulmuştu zaten bu yüzden yaptırdım.Resim çekinemiyodum yani dudaklarım ince durduğu için yüzüme de hiç gitmiyodu.O yüzden atamıycam

Senin yuzun tombulmis zaten. simdi bakinca yuzune dudagin yakismis

Back
X