Rica ederim canımmm.Teşekkür ederim canım
Bu forum sayesinde sıfır bilgiye sahipkenne çok şey öğrendim dolgu hakkında
Bakalım bana da az kaldı heyecanlıyım![]()
Ne zaman yaptıracaksınnn, mutlaka geri dönüş bekliyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim canımmm.Teşekkür ederim canım
Bu forum sayesinde sıfır bilgiye sahipkenne çok şey öğrendim dolgu hakkında
Bakalım bana da az kaldı heyecanlıyım![]()
Haftaya gidicem mutlaka geri dönüş yaparımRica ederim canımmm.
Ne zaman yaptıracaksınnn, mutlaka geri dönüş bekliyorum![]()
Şimdiki halini paylaşabilirmisin ? Çok merak ettimRica ederim canımmm.
Ne zaman yaptıracaksınnn, mutlaka geri dönüş bekliyorum![]()
Tamam müsait olunca özelden paylaşayım olur muŞimdiki halini paylaşabilirmisin ? Çok merak ettim![]()
TabikiTamam müsait olunca özelden paylaşayım olur mu![]()
Bende dün yaptırdım eve gelirken şişmeye başladı sanki akşam da sisti bugün de şiş ama elledigimde de sert bu ödem sertliği midir acaba yoksa dolgu mudur çok fazla geldi de gözümeEmin ol sonucu gorünce acısını umursamıyorsum acı eşiği nirvanada olan biriyim evet acıyor :)
Hangi doktorları tespit ettiniz, ben de arayıştayımdudak dolgusundan memnun arkadaşlar, güvenilir bir doktor ve orjinal ürün kullanan bir doktor önerirlermi, istanbulda, mümkünse anadolu yakasında. şimdiden teşekkürler
Yanit veren olmadiHangi doktorları tespit ettiniz, ben de arayıştayım
dudak dolgusundan memnun arkadaşlar, güvenilir bir doktor ve orjinal ürün kullanan bir doktor önerirlermi, istanbulda, mümkünse anadolu yakasında. şimdiden teşekkürler
Arkadaşları alıntılayıp sormayı deneyin isterseniz. Bildirim gitmeyince görmemiş olabilirlerYanit veren olmadi
Çok güzel olmuş dolgunuz, istanbuldaysanız doktor ismi paylaşabilir misiniz? Özelden de yazabilirsinizNe demektecrübelerimizi aktarıyoruz, bu platform bunun için var zaten.
Rus tekniği ben yaptırmadım. Nasıl oluyor bilmiyorum normal dolgudan ne farkı var?
Normal dudak dolgusu yaptırdım, memnun kaldım.
İstanbulda olduğum için yer önermiyorum öyleyse ama fikir olması açısından dudak dolgu şeklimi ekliyorum buraya;
Eki Görüntüle 3500265