- Konu Sahibi __TanRIcA__
rujla aynı çizseymiş daha doğal olurmuş ama 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol bebemolumunekankayizsmileaa çok sevdim bu topiği=)hayırlı olsun tanrıçacım=)
şeytan ayrıntıda gizlidirne kadar değştirebilir ki sanki küçük bi ayrıntıymış gibi gelio banaa
kesinlikle dudaklara ayrı bir hava katıyoru hayatımhihoyyyt
vayyy çok güzelmiş.
ama ruju da o şekilde süremez miyiz.. çerçevenin olduğu yere kadar rujla boyasak yani![]()
rujla aynı çizseymiş daha doğal olurmuş ama![]()
saol bebemolumunekankayizsmile
şeytan ayrıntıda gizlidir
kesinlikle dudaklara ayrı bir hava katıyoru hayatımhihoyyyt
ulan amma muhalef hatunsun be:mymeka:
lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
:roflol: duydum nazomaklinialirimsmile ŞenizYivrum nerdesin ayol bende arkandan atıp tutuyordun gelmeme sebebinle ilgili olaraktaneyvahedigeldismile
hahahaaşakkıdı kötükedihüso sengözlerimebaksanab :smiley-cool: :dance:
pürüzsüzüm,3.numaralı kaleme bayıldım..çok tatlı bi şeker pembesibayanssulusmilebende emily kalemlerimi eklicem bi ara..hemde hesaplı valla:lepi:güle güle kullan canım
2 ve 4 ve 10'u tuttum pirhotsüprizzzzz bayıdım renklere..güle güle kullan
düzelttim cano merak etme:)aklında olsun,640-480 boyutundan eklersen sıkıntı yaşamassınŞeniz
sağol bitanem benim artık resimlerim kocaman olmii öğrendim zemuszemusopuyorumnanaktan
yaşasın kötülükkötükedihüsonihahaha:jeyyar: :roflol::)) tamam senin için sürecem ben.
rica ederim bitanemopuyorumnanaktanöğrendiysen ne güzelhihoyyytsağol bitanem benim artık resimlerim kocaman olmii öğrendim zemuszemusopuyorumnanaktan
bnm dudaklar kocaman zaten dudak kalemi kullanınca çok dikkat çekii,yasak bağa kullanmak![]()
al o zaman bi tane masum:dilcikar:benim hiç dudak kalemim yok ama:umursamaz:
sürülmezmi..anası bile ağlatılır:smiley-cool:gloss sürerken de kalem kullanılır demi?:ecrin_bebek:
kızlar bu kalemide bugün aldım dudak rengine oldukça yakın.emily 203
tanrıçamm paylaşiim topiğe renk gelsin dedim yawwwopuyorumnanaktan
al o zaman bi tane masum:dilcikar:
sürülmezmi..anası bile ağlatılır:smiley-cool:
düşüncenden ötürü teşekkür ederim öncelikle pirhotumŞeniz
bu kalemin aynısı bende var:)çok seviyorum rengini..hatta bende ekliyim:lepi:
güle güle kullan kaymaklı lokumumhihoyyyt
Kızlar çoğunuzda emily marka dudak kaleminden var.Yaklaşık bende de 7-8 flormarın dudak kaleminden var hiç memnun değilim ,kalıcılık sıfır