C
cigtanesi-9
Ziyaretçi
- Konu Sahibi cigtanesi-9
-
vaaov yüz kaslarını çalıştırıo çok iimiş tşkler :)ewt bende geçende tw de izlemiştim dudaklarını içeri büküyorsun kalemi tutup dudaklarınla döndürüyorsun ileri geri hem elmacık kemiklerini belirginleştiriyomuş hem düzenli yapıldığında gıdıyı yok ediyomuş hem gerdanı daha estetik gösteriyomuş hemde dudağı şişiriyooo ben denedimm muciwee bi hareket bence :)
ewt bende geçende tw de izlemiştim dudaklarını içeri büküyorsun kalemi tutup dudaklarınla döndürüyorsun ileri geri hem elmacık kemiklerini belirginleştiriyomuş hem düzenli yapıldığında gıdıyı yok ediyomuş hem gerdanı daha estetik gösteriyomuş hemde dudağı şişiriyooo ben denedimm muciwee bi hareket bence :)
ne kadar zaman sonra farketti peki? ve günde kaç kez yaptın :)valla denedım bn bunu kızlar inanmazsınız :1shok:ama çevremdekıler dudaklarına stedık fln mı yaptırdın dıe sordular.naniknanik
ben bu kalemle yapılanı pek anlayamadım.nasıl yapıyorsunuz?
cnm kalemin ucundan değil orta kısmını iki dudağının arasına alıyorsun ve ileri geri döndürmeye çalışıyorsunyaa arkadaşlar yaa ben okudum ama hala annamadım bu kalem işini şimdi kalemin ucunu ağsımısa sokuorus sora onu sağa sola döndürmeye mi çalışıorus yaa bende bunu yapmak istiorum noolur yardımcı olun bana
ben de bişi yaziym konuyla ilgili...lipojen adında parlatıcıya benzer bi krem satılıyo eczanelerde...o da kalınlaştırıyomuş dudakları...ben denemedim ama... a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?