Göz Makyajı dudak kontürü

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

figenadar

kalıcı makyaj uzmanı
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2010
24
1
86
İstanbul
Dudakları ince olan bayanlar,dudaklarının simetrisi bozuk olanlar yada dudağı çevreleyen doğal dudak çizgisinde renk farklılıkları olan ve bu görüntüden dolayı sürekli kamufle etmek zorunda kalanların çok tercih ettiği yüz güldüren bir uygulamadır.Aynı zamanda da dolgu yaptırmak istemeyen,dudağından memnun olup,biraz daha kalın gözüksün isteyenlerin de yine çok tercih ettiği bir işlemdir.

Burda en çok gelen soru yine doğal olur mu sorusudur ki rujsuz bile taşıyabileceğiniz bir dudak kontürü istiyorsanız şayet,kendi dudak renginize çok yakın bir renk seçilmelidir.

Dudak kontürü uygulamasında yapılan yanlışlardan biri de,dudak büyütme düşüncesiyle,gerçek dudak çizgisi dışına fazla çıkılmasıdır.Abartıya kaçılırsa,kontürün rengi açılırken sıkıntı olur.
Bu tarz heveslerle ve de yanlış işlemlerle,acemi ellerde yapılan dudak kontürleri daha sonra sıkıntılı süreçler yaşatabilir.Ve lazerle sildirmek de bir o kadar süreç ve maliyet ister.Ancak doğru uygulama yapılırsa dudak kontürü çok kullanışlı ve çok estetik duran,dudakları çok çekici kılan ve modern şehirli kadının tercih ettiği güzellik sihirlerinden biridir..

sevgiyle ve güzel kalın.
Figen Adar
Contour Line Stylist

fiyatlar konusunda da bilgilendirme yapabilirseniz :1rolleyes:

figen hanım merhaba,
mesajınızı okudum. bu konuda yapmış olduğunuz çalışmaları görme şansımız var mı? ne kadar sürüyor?
herkese uygulanabiliyor mu?
benim dudaklarımda simetri sorunu var, ama dolgun da aynı zamanda.. daha da kalınlaşmasını istemem. nasıl düzeltme yapıyorsun?
dudaklara boya mı enjekte ediliyor? acılı bir işlem mi?
çok mu sordum :)
şimdiden tşk ederim...

merhabalar kahvelokum hanım;
çok soru sormamışsınız,gayet de gerekli sorular bunlar.
çalışmalarıma web sitemden bakabilirsiniz.adımla arama yaparak..zira ben burdan yükleme yapmayı başaramadım.özelinize de mesaj atamadım,yeni üye sayılırım..
sitemde çalışmalarım var.ama yine de mail adresi atarsanız,mailinize foto gönderebilirim.

sorularınızı cevaplayayım kahve hn..

DOKTOR KONTROLÜ ALTINDA YAPILMASI GEREKEN DURUMLAR;

* Şeker Hastalarında (Doktoruna danışıp)
* Hemofili (kanın durmaması)
* AIDS (HIV)
* Sarılık (Hepatit)
* Anemi (Kansızlık)
* Bazı ilaçlar yaraların iyileşme zamanını geciktirebilir.Kullanılan ilaçlar için onay alınmalı

ASLA YAPILMAYACAK DURUMLAR

* Et benleri üzerine
* Pigment alerjisi olanlara
* Keloidlerin (yürüyen yara) üzerine
* Kılcal damar çatlamalari üzerine
* Cilt lezyonları (egzama,siğil, mantar)üzerine
* 18 yaşin altındaki kişilere
* Psikolojik rahatsızlığı olan kişilerde (şizofren)
* Hassas ve ince gözüken ciltlerde,cildinde reaksiyon oluşan kişilerin ciltlerinde testsiz çalisilmamali

ayrıca vücudunuzda herpes virüsü varsa,yani uçuk sorununu dönem dönem yaşıyorsanız eğer,işlemden bir süre önce ilaç ve krem kullanarak,uçuğun tetiklenmesini engellemiş olursunuz.

dudak kontürü 2 saat kadar sürebiliyor..
acılı ama dayanılmayacak bir acı değil,lokal anestezik spreyle kısmi bir uyuşukluk olacak..
şekil bozukluğu gayet başarılı dengeleniyor..o bölgeye daha fazla renk dolgusu yapılarak simetri sağlanıyor..
renkler organiktir.
sevgiler.
Figen ADAR

fiyatlar genelde piyasadaki fiyatlarla aynı ancak burdan sanırım fiyat bilgisi de verilmiyor diye biliyorum ancak siteme girip mail atarsanız sizi bilgilendiririm simeron hn.

Dudakları ince olan bayanlar,dudaklarının simetrisi bozuk olanlar yada dudağı çevreleyen doğal dudak çizgisinde renk farklılıkları olan ve bu görüntüden dolayı sürekli kamufle etmek zorunda kalanların çok tercih ettiği yüz güldüren bir uygulamadır.Aynı zamanda da dolgu yaptırmak istemeyen,dudağından memnun olup,biraz daha kalın gözüksün isteyenlerin de yine çok tercih ettiği bir işlemdir.

Burda en çok gelen soru yine doğal olur mu sorusudur ki rujsuz bile taşıyabileceğiniz bir dudak kontürü istiyorsanız şayet,kendi dudak renginize çok yakın bir renk seçilmelidir.

Dudak kontürü uygulamasında yapılan yanlışlardan biri de,dudak büyütme düşüncesiyle,gerçek dudak çizgisi dışına fazla çıkılmasıdır.Abartıya kaçılırsa,kontürün rengi açılırken sıkıntı olur.
Bu tarz heveslerle ve de yanlış işlemlerle,acemi ellerde yapılan dudak kontürleri daha sonra sıkıntılı süreçler yaşatabilir.Ve lazerle sildirmek de bir o kadar süreç ve maliyet ister.Ancak doğru uygulama yapılırsa dudak kontürü çok kullanışlı ve çok estetik duran,dudakları çok çekici kılan ve modern şehirli kadının tercih ettiği güzellik sihirlerinden biridir..

sevgiyle ve güzel kalın.
Figen Adar
Contour Line Stylist

Merhaba Figen Hanım,
Ben de bu uygulamayı düşünüyorum ama tek çekincem doğallıktan uzak görülen ince çizgi gibi çekilen dudaktan daha cok koyu kontürler yani böyle benim dudak kalemim var diyen 80 ler makyajı gibi bağırması:))))
Böyle olmayacağına garanti verirseniz bunu yaptırabilirim.
Böyle görünmemesi için ne yapıyorsunuz? Bir de benim sol dudak çizgimde bozulma var bunun için hafif bir dudak konturu ile içe doğru yapılmış hafif gölgeler yapsak nasıl sonuç alnır tahminen, bir de ortalama fiyat verirsiniz? Ben üsküdarda oturuyorum. Siz nerde çalışıyorsunuz?

ben perşembe gunu yaptım bu uygulamayı 3 gundur su suremıyorum kabuklandı dudaklarım cok rahatsız edıcı ama sanırım artık yarın rahatlıycam sımdıklık ıstedıgım goruntude degıl ama olucagını garantı verdıler. bıde eger tutmazsa yanı vucut boyayı emerse tekrar rutuslanıcak olmadı 3 cu olucak dedı. ben sevdım begendım ama ılk hafta ozellıkle calısan bayanlar ıcın cok zor gecıyo cunku cok koyu bı renk oluyo ve herhangı bır kozmeık asla uygulayamıyosun :S yınede ıyı bı yer bulursanız yaptırın derım ;)) ben bagdat caddesınde yaptırdım rouge guzellık salonunda kadıkoyde maltepede vs cok arastırdım ama bu yakada bu konuda uzman olanlar bagdat caddesınde aman yanılıp gıtmeyın - baska yerlere kolay bı uygulama değil, pişman olmayın!!!!!

Arkadaşlar Merhabalar,
Ben dudak kontürü yaptırmak istiyorum.Fakat mikrobik bir durumun oluşmasıdan ve yıllar sonra dudak rengimin morarmasından
korkuyorum.(Çünkü bu tarz şikayetler duyuyorum). Birde herkes ayrı ayrı ücret veriyor. Kimi 150tl, kimi 350tl, kimi 800tl..
Ankarada güvenebileceğim bu anlamda işçiliği ve kullandığı malzemelr kaliteli olan bir yer biliyormusunuz?

Bu konuda bilgilendirmenize ihtiyacım var..

Görüşmek üzere

Bende dudak renklendirme islemi yaptirdim ama bazı yerleri tuttu bazı yerleri tutmadı neden tutmuyor acaba bana bilgi vere bilir mısınız sizden rica etsem 🙏🙏🙏

Back
X