• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller dudak üstü lekesine çözüm

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

liabrendl

Guru
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2012
658
311
333
  • Merhabalar bayanlar. :) size yaşadiğim ve lazerle kurtulduğum bir öneride bulunucam dudak üstü lekesi yıllarca leke kremlerine vermedığm para kalmadı uzaktan bakıldgnda bıyık gözüküyordukı o leke aynende bıyıkmış cıldıyecıye gittm her seansa 80lıra verıp leke tedavısı oldum ınternetten paralar verlp kremler istettm bıyıklarımı hep cımbızla aldgm ıcın simsıyah ve sepsert olmuştu alsamda kıl köklerim simsıyahtı. Annem bna onlar kıl köklerı bıyık leke değl derdide inanmazdım o kadar rahatszdmkı pskolojm alt üst olmuştu. Zaten hc bı zaman bıyıklarımı tam anlamyla uZatmıyordum hergün nerdeyse cımbızla alıyordum.bırgun annemı dınleyp bıyıklarımı 1 ay bırakıp hc dokunmadan lazere gttm bıyıklarım tam erkek bıyığı gbıydı atkıya gömüp yüzümü gttm o gunden berı cıldım bebek gbı ve leke kalmadı hem cıldım guzellestm hem o lanet bıyıklarmdan kurtuldum hem özgüvenımı kazandm tek çözüm lazer benım gbı sorun yasayanlar bı dakıka dusunmdn gıtsın

Back