• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudaktan Kalbe - Show Tv

aaaaaaa dudaktan kalbeninde finali yaa ama iyi oldu bence uzatmadan bitmesi bence cemillle evlenecek lamia kenanla evlenmicek dedi derrsinizzzz.

bi önceki sayfadaki yorumlara baktımda leyla nasıl dönecekki aaaa dönersede şöyle olur doktorlarla anlaşmış olunur yada leylaya benzeyen kızkardeşi yada başka bir akrabası olur yada hayaldir bundan başka bir ihtimal olamaz

cemil lamiayla evlenirken belki hayal olarak görünür ve ona güler yada kenanla evlenirken hani leyla kenanı seviyodu ya lamiayıda seviyodu onun mutlu gününde sanki ruhuyla gelmiş gibi of:bbo:kafamkarıştı yaw

çok mutluyum çoooooooook ağladııııııııım cemili sevdiğini söylediğinde lamia allahım cemeiiiiiiiiilm cnm mutlu olsen ya kenanada oh olsun şimdi bu cavidana döner cavidan boşta kalanların malı oldu çıktı haha.

lamia ile cemil öpüşünce alkışlıyom bi yandanda ağlıyom eşimde bana gülüyo napim çok seviyom cemili mutlu olmasına çok sevindim canım yaaaa o benim dedim eşimde bana gülüyo

oh kenana iyi oldu lamianın kıymetini hiç bilememişti

lamia ile cemil evlenirken kenan ya gelicek yada başka biyerde öldürecek kendini bence ...

içimin yağları eridi suratsız kenan nası bozuldu ama şimdi düğün olcak ya acaba melek büyüyecek onun konserine orta yaşlı olarakmı gidecekler ya

cemil de damat traşı olmamış ya sakalı 1 günlük gibi

oldu işte aşk bu ne öyle piskopat kenanla yaşarken kızda piskopat olmuştu iyi oldu lamia ilk defa bu kadar mutlu ya

yalnız dikatimi çeken sezon başında kızzlarını gösteriyoduya şimdi final oluyo kızı şimdi gösterecekler heralde
tabi anne baba yaşlı heralde kenen ölecek veda diye şarkı bırakıp kızıda kemancı olcak o şarkıyı söyliyecek

Back
X