düdüklü tencere aldım

dilek_life

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2013
18
0
86
İstanbul
merhaba ben dün düdüklü tencere aldım ve dün kullandım.Sanırım acemiliğimden koyduğum yemek 20 dakikada pişmedi ve domatesler diri kaldı.Benim merak ettiğim konu düdük dik konumdayken kaynamaya başladığında yani kuvvetli buhar çıkışı gözlendiğinde düdüğünü yatay konuma getirdim buhar çıkışı devam ediyor bu normal mi bunu çok merak ediyorum Aldığım düdüklü tencere Taç Bengü

Öncelikle iyi günlerde kullanın.Evet yatay konuma getirildiğinde eğer sıcaklık yüksek ise buhar çıkışı gözlenir biraz kısabilirisiniz,fakat 20 dk da domatesin pişmemesi ilginç,modeli nasıl lastiği falan var mı?

Cnm gule guke kullan yatay konuma getirdiktrn sonra dakika tutmaya basladin degilmi

zaten kapağını kapatmadan yarım saate yakın tavukları pişirdim ( köy tavuğu olduğu için) sonra domatesleri koydum üzerine su koyup kapağını kapattım .Ondan sonra 20 dakika daha pişirdim ocağın altı kısık olduğu halde kuvvetli buhar çıkışı gözledim

Öncelikle iyi günlerde kullanın.Evet yatay konuma getirildiğinde eğer sıcaklık yüksek ise buhar çıkışı gözlenir biraz kısabilirisiniz,fakat 20 dk da domatesin pişmemesi ilginç,modeli nasıl lastiği falan var mı?

$56377232_tn50_0.webp

Aldığım ürünün resmini koydum canım

cnm bir fikrim yok ama istersen aldığın yerle bir konuş ya da bir yemek daha yap bakalım nasıl olucak

Canım kaynamaya başladığında düdükten ses gelmeye başlar ve o zaman
düdüğü indirip zaman tutmaya başlarsın

Back
X