3 yıldır kullanıyorum eskimismidirSuyu çok az veya çok fazla olmamalı. Buharı çıktıktan sonra ötünce düdüğü indiriyorsan sorun ne olabilir ki :/ lastiği eskimiş olabilir mi?
Eskimiştir.3 yıldır kullanıyorum eskimismidir
clipsolu dediğin nasıl biley ki diye baktım nete, dahamı kullanışlı kiDüdüğü olan düdüklü tencereden korkuma yıllarca kullanamadım. Valla indirimlerde falan Clipso lu olan tencereler oluyor.. Bende 1 tane emsan 7 lt var, 1 tanede esse nin 4 lt var. Esse çok süper değil ama iş görüyor. Kampanyalardan falan herhangi marka clipsolu bakın derim..
korkmazMarkasi neki ben hic sknti cekmedm uc yildir bende kullanıyorum nerdeyse her yemegide cogu zaman dudukluye atiyorum ocaktan alıp tezgaha koyuyorum on dk snra hic buhar sıkışması kalmıyor
daha mantıklı sanki, 1la edri nin dediği gibi clipsolumuBu duduklu olayinda benimde sansim yok cnm en son elim yandi dudukluden simdi hisarin aldim duduk indirme kapatma yok fislayinca dk tutuyorum kolay geldi insallh bu sefer sansim doner
Galiba cnm bn gittim en guvenilir en kolay hangisi dedim hisarla korkmazi gosterdi valla birazda pahaliydi ama yaniktan sonra hic dusunmedimclipsolu dediğin nasıl biley ki diye baktım nete, dahamı kullanışlı ki
korkmaz
daha mantıklı sanki, 1la edri nin dediği gibi clipsolumu
her kullandığımda korkarak yaklaşacağıma, yenisini almak en iyisiYeni bir düdüklü mü almayı düşünüyorsun? Fissler öyle güzel ki.
Ben düdüklüden çok korkardım. Eski tip düdüklüyle mutfağa giremezdim fissler havasını açarken bile öyle güvenli ki bak benim kullandığım bu. Çok basınç olduğunda biraz hava salıp dengeliyor. Tehlikesiz. Havası da kolay alınıyor.her kullandığımda korkarak yaklaşacağıma, yenisini almak en iyisi
Fissler deli pahalı yaaYeni bir düdüklü mü almayı düşünüyorsun? Fissler öyle güzel ki.
Hemen hemen tüm tencere markalarında clipso sistemli düdüklü tenceresi var..Galiba cnm bn gittim en guvenilir en kolay hangisi dedim hisarla korkmazi gosterdi valla birazda pahaliydi ama yaniktan sonra hic dusunmedim
bu fisslerin fiyatı ne böyleBen düdüklüden çok korkardım. Eski tip düdüklüyle mutfağa giremezdim fissler havasını açarken bile öyle güvenli ki bak benim kullandığım bu. Çok basınç olduğunda biraz hava salıp dengeliyor. Tehlikesiz. Havası da kolay alınıyor.
Diğer yandan da 10-20 liraya lastik alıp sorunu çözebilirsin.
Hemen hemen tüm markaların clipsolı düdüklü tencere modeli var canım..clipsolu dediğin nasıl biley ki diye baktım nete, dahamı kullanışlı ki
korkmaz
daha mantıklı sanki, 1la edri nin dediği gibi clipsolumu
Korkmazın var, emsanın var, essenin var, hatta esse de kırmızı etiket %70 indirimi olur mağazalarında ve internet sitesinde.. Birde essede bi başka marka daha var, o da fissler ayarında bişi ama fiyatı makul fisslere göre Alman üretim olan.. Ben en çok emsandan memnunum.. Ama esse de iyi haksızlık edemem, plastik contası çabuk eskidi hemen mağzasına getirince tencerenin modeli kalktı diye başka, yeni tencere verdiler, hatta sorun olursa yedek contasını istiyorum dedim verdilerbu fisslerin fiyatı ne böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?