Düğün arefesinden dönüp tekrar mutluluğu yakalayanlar var mı kızlar:(

Mavi okyanus

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2014
47
9
13
36
Selam kızlar konumu daha önce okuyanlar bilir. Ben haziran ayında canımdan çok sevdiğim adam tarafından düğün günü acımasızca terk edildim bir daha sevemeyeceğimi, mutlu olamayacağımı, güvenemeyeceğimi düşünüyorum. Böyle düşündükçe öyle üzülüyorumki... Benim gibi yaşayıp mutlu olan var mı? Kıstaslarınızı dinlemek istiyorum. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Ben de merak ediyorum bunun cevabını. Hiç unutamamak diye bir şey mümkün mü var mı böyle bir şey yoksa herkes mutlaka unutur mu

tatlim benim konularimi okumani tavsiye ederim ya benim gibi evledindikten sonra biraksaydi bosasaydi daha mi iyiydi beterin beteri var ben su an gercekten mutsuzum ama Rabbime siginiyorum yapicak baska bisyeim yok aklima gelince evdede kimse yoksa hungur hungur agliyorum yapicak bisey yok onune bak ne mutlu sana ki evlenmeden once birakmis ya evlendikten sonra ter etseydi ozaman daha kotu

Hersey unutuluyor cnm. Evet aci bi tecrübe olmus ama günü gelicek hatirlamicaksin bile bunlari.

Herseyde bi hayir vardir. Allah seni yanlis bir evlilikten kurtarmis, böyle düsün..

Umutsuzlugada kapilma.. Hersey daha güzell olacak insallah :)

Konuyu şimdi okudum düğün günü terketmek nasıl bir hayvanlıktır Herşeyin çaresi zaman çok zor olmalı ağır olmalı ama şuan yapacak başka şey de yok gibi zamana bırakmak dışında

Üzülme der Mevlana; “bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı içindir, ya da olmaması gerektiği içindir…” Yani herşey nasip kismet..
Bende dugunume 2 ay kala terkedilmistim. Ama su an iyi ki olmamis diyorum çünkü hic mutlu olmadigim kadar mutluyum. Bence sende mutluluğu bulacaksin. Kalbini ferah tut yeter..

Düğünden değil nisandan döndüm. Üstelik düğün tarihi almış salonu tutmuştuk herkes biliyordu. Sadece nisan icin tatili bekliyorduk nisan ve dugun 1 ay arayla olacakti. Nisan elbisem icine giyecegim ic camasirlar ivir zivir ona dair nr varsa kapisina koydum ve bitirdim.Ayrıldığım an hayatımın en doğru kararı olduğunu biliyordum. Şimdi evliyim ve cookkkcookkk mutluyum. Sanki onları ben yasamamisim gibi öyle uzak ki. Sanki eşimle beraber doğmuşum hep birlikte yasamisiz gibi. Hiç merak etmeyin geçiyor hersey. Hele karşınızdaki adam verdiginiz değere layık değilse izi bile kalmiyor

Çok haklısınız ama neden hep çol mükemmel birini kaybetmiş gibi içim acıyor onun için çok fedakarlıklar yaptım o beni hemen unuttu. Bu kadar çabuk unutulmak da acıttı yüreğimi doğrusu düğün günü terk eden adam neden unutmasınki

Insan ilk basta öyle hisseder. Sanki mükemmel bir insandi ve siz onu kaybetmissiniz gibi.. Cok normal böyle hissetmen. Cünkü hala acin taze, yasanmisliklar aklinizdan cikmiyor ve en cokta sizi serefzizce ortada birakmasi zoruna gidiyor..

Erkekler hemen gecmisi silebiliyor bizim kadar aci cekmiyorlar malesef. Sende günü gelecek mutlu olacaksin ve bu yasadiklarin aklina gelmicek. Sadece sabir..

Hayvanogluhayvan diyecegim biri beni de cok uzdu ama benim karsima hayallerimin erkegi bir turlu cikmiyor Nerde bu acilarimi unutturacak adam

Valla bekle bekle oldum bittim 27 yasindayim ben :)

Daha gencsin cnm elbet cikar, umutsuzluga kapilma. Hem biraz gec olsunda güc olmasin, bekledigine degecek bir insan cikarsin Allah karsina :)

Ablamda 29la evlendi ve cok mutlu masallah, iyikide beklemisim iyikide esimle evlenmisim diyor :)

Hersey nasip kismet iste fazla takmamak lazim..

Ben tamda
Hayvanogluhayvan diyecegim biri beni de cok uzdu ama benim karsima hayallerimin erkegi bir turlu cikmiyor Nerde bu acilarimi unutturacak adam
Ben tamda senin gibi düşünürken tanıdım hayatımın aşkını. O kadar umutsuzdum ki fark etmedim bile onu. Arkadaslarla bulusmustuk benim herseyimde buluştuğum arkadaşların işyeri arkadaşı. Benimkinin o gün bizim olduğumuz yere yakın başka yerde okul arkadaşlarıyla planı var. Tesadüf oldu yani tanismamiz. Yarım saat sohbet muhabbet bu bir ara kayboldu geri geldi. Meğer o ara plan yaptığı arkadaşlarına gidip kusuruma bakmayın ama evleneceğim kadınla tanıştım sizinle takilamam demis deli Neyse geri döndü hepberaber gece yarısına kadar sohbet ettik. Yanimdaki kızda bana mesaj atıyor çaktırmadan ya bu adamı ben cok zamandir tanırım hiç böyle görmedim senden çok hoslandi bence falan diyo ama inan hiç ihtimal vermedim. Sonra malum siteden eklemeler arasmalar derken 4 ay içinde evlendik Darısı tez zamanda sana ve mutluluğu arayan tüm kadınlara olsun insallah

Düğüne birkaç ay kala ayrildim çok üzüldüm ve agladim çok dua ettim karsoma baskasini cikardi Rabbim çok şükür 4yildircevliyim o per perişan oldu süründü ve ben çok mutluyum.iyi ki öyle olmuş diyorum.

Ben de 26 oldum sanki geç kalmışım gibi geliyor ne zaman karşıma hayırlı bir insan çıkacak ne zaman evlenecem ne zaman çocuk sahibi olacam. Rabbimin hükmü biliyorum ama üzülmekten kendimi alamıyorum 4 ay oldu. Ama acım taptaze. Bu adama karşı hala sevgi özlem hissetmem ne kadar doğru ya da ben mi bu duygunun sevgi olduğunu sanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…