- 30 Ağustos 2014
- 47
- 9
- 13
- 36
- Konu Sahibi Mavi okyanus
-
tatlim benim konularimi okumani tavsiye ederim ya benim gibi evledindikten sonra biraksaydi bosasaydi daha mi iyiydi beterin beteri var ben su an gercekten mutsuzum ama Rabbime siginiyorum yapicak baska bisyeim yok aklima gelince evdede kimse yoksa hungur hungur agliyorum yapicak bisey yok onune bak ne mutlu sana ki evlenmeden once birakmis ya evlendikten sonra ter etseydi ozaman daha kotuSelam kızlar konumu daha önce okuyanlar bilir. Ben haziran ayında canımdan çok sevdiğim adam tarafından düğün günü acımasızca terk edildimbir daha sevemeyeceğimi, mutlu olamayacağımı, güvenemeyeceğimi düşünüyorum. Böyle düşündükçe öyle üzülüyorumki... Benim gibi yaşayıp mutlu olan var mı? Kıstaslarınızı dinlemek istiyorum. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Selam kızlar konumu daha önce okuyanlar bilir. Ben haziran ayında canımdan çok sevdiğim adam tarafından düğün günü acımasızca terk edildimbir daha sevemeyeceğimi, mutlu olamayacağımı, güvenemeyeceğimi düşünüyorum. Böyle düşündükçe öyle üzülüyorumki... Benim gibi yaşayıp mutlu olan var mı? Kıstaslarınızı dinlemek istiyorum. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Çok haklısınız ama neden hep çol mükemmel birini kaybetmiş gibi içim acıyoronun için çok fedakarlıklar yaptım o beni hemen unuttu. Bu kadar çabuk unutulmak da acıttı yüreğimi doğrusu düğün günü terk eden adam neden unutmasınki
Düğünden değil nisandan döndüm. Üstelik düğün tarihi almış salonu tutmuştuk herkes biliyordu. Sadece nisan icin tatili bekliyorduk nisan ve dugun 1 ay arayla olacakti. Nisan elbisem icine giyecegim ic camasirlar ivir zivir ona dair nr varsa kapisina koydum ve bitirdim.Ayrıldığım an hayatımın en doğru kararı olduğunu biliyordum. Şimdi evliyim ve cookkkcookkk mutluyum. Sanki onları ben yasamamisim gibi öyle uzak ki. Sanki eşimle beraber doğmuşum hep birlikte yasamisiz gibi. Hiç merak etmeyin geçiyor hersey. Hele karşınızdaki adam verdiginiz değere layık değilse izi bile kalmiyor
Hayvanogluhayvan diyecegim biri beni de cok uzdu ama benim karsima hayallerimin erkegi bir turlu cikmiyorNerde bu acilarimi unutturacak adam
Cikacakkkkk umudunuzu kaybetmeyinn herseyin yeri ve zamani vardir.. :)
Valla bekle bekle oldum bittim 27 yasindayim ben :)
Ben tamda senin gibi düşünürken tanıdım hayatımın aşkını. O kadar umutsuzdum ki fark etmedim bile onu. Arkadaslarla bulusmustuk benim herseyimde buluştuğum arkadaşların işyeri arkadaşı. Benimkinin o gün bizim olduğumuz yere yakın başka yerde okul arkadaşlarıyla planı var. Tesadüf oldu yani tanismamiz. Yarım saat sohbet muhabbet bu bir ara kayboldu geri geldi. Meğer o ara plan yaptığı arkadaşlarına gidip kusuruma bakmayın ama evleneceğim kadınla tanıştım sizinle takilamam demis deliHayvanogluhayvan diyecegim biri beni de cok uzdu ama benim karsima hayallerimin erkegi bir turlu cikmiyorNerde bu acilarimi unutturacak adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?