• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün arefesinden dönüp tekrar mutluluğu yakalayanlar var mı kızlar:(

Hayvanogluhayvan diyecegim biri beni de cok uzdu ama benim karsima hayallerimin erkegi bir turlu cikmiyor :KK43: Nerde bu acilarimi unutturacak adam :KK43:

ablam 6 sene önce iş görüşmesi yaptığı kişi için "pek gözüm tutmadı ama bi şans vereceğiz" demişti..
yıllarca iş yerindeki öylesine biri idi onun için..

şimdi evliler bebekleri olacak baharda :)
bazen karşımıza çıkıyor ama geç görüyoruz.. baktığımız yerde durmuyorlar.. ya da yanlış yere bakıyoruz..
bi bak bakalım :)

düğün günü mü :KK57:
insanda vicdan olmayınca olmuyor arkadaş :110:
ama neleri unutmuyor ki insan :KK12:
mutlaka karşına doğru düzgün biri çıkacaktır üzülme :KK20: :KK56:

Haklısınız ama ben düğün günü terk edilince nasıl yeniden baştan başlayacam. Nasıl güvenecem nasıl? Çok sevmiştim bundan sonra karşıma çıkacak mı hayırlı biri

Canım sen hala şoktasın bu şoku atlatıp bunları kabullenmen elbette zaman alır.. Kel ölür sırma saçlı olur kör ölür badem gözlü olur aynı o hesap, göremeyiz acımız bitmeden bunu.. Şer gördüğümüz her şeyde bir hayır vardır hayatta erkeklerden yada sevmekten ibaret değil deyip başka şeylere yönelmeli ta ki kaderimizde yazılan o insan bizi bulana kadar...Cümlemizin hakkında hayırlısı olsun..

Back
X