Ne kadar çok sokak düğünü seven varmış.Şaşırmamak lazım Kadınlar Kulübü de halkımızdan bir kesit
![]()
neden neyi varmış sokakta kına gecesi yapmanın
biz halk kesimiysek siz elit kısım mı oluyorsunuz orasını anlamadım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar çok sokak düğünü seven varmış.Şaşırmamak lazım Kadınlar Kulübü de halkımızdan bir kesit
![]()
![]()
![]()
Çevreye rahatsızlık vermeyi mi savunuyorsunuz arkadaşlar ? Bu düğün tarzı ancak köylerde normal olabilir. Şehirde yaşamanın da kuralları olmalı.
neden neyi varmış sokakta kına gecesi yapmanın
biz halk kesimiysek siz elit kısım mı oluyorsunuz orasını anlamadım![]()
konu benim işim değil..işimin patronuyum evet..
akşam 9 a 10 a kadar çalışıyorum pazar günü de dahil..dışarı çıkıp kafa dinleme imkanım yok bu yüzden ve evimde huzur bulmak istiyorum
siz ne kadar anlayışlısınız tberik ederim
Evet halkın bir parçası olarak, medeniyetle yoğurulmayı, elitleşmeyi bekliyorum şahsen. Anlamadığım nokta, kimse ben her akşam sokak düğünü organize ediyorum, kendim de öyle evlendim filan dememiş. Sadece rahatsız olmuyorum bu yüzden aşırı tepki verilmesini anlamsız buluyorum denmiş, bu neden büyük bir sorun ki? Ne zamandan beri sesten rahatsız olmamak, eski gelenekleri kötü bulmamak medeniyetsizlik olmaya başladı. Rahatsız oluyorsanız oluyorsunuzdur, bana hastası vs.si olmayan bir insanın sese bu kadar toleranssız olması aşırı geliyor ama madem yasal hakkınız var arayıp şikayet edersiniz, niye illa herkesin size hak vermesini bekliyorsunuz, onu anlayamıyorum.
bende şehirde yaşıyorum gece veya gündüz farketmez son ses müziği açıp arabası ile o sokaktan bu sokağa gidenlerden nefret ediyorummm
Ben rahatsız olanlardanım hastam olmasaydı da rahatsız olurdum.
Benimle alakalı bir şey bu,polyannacılık da tarzım değil.
Şahsen ben kimsenin beni onaylamasını beklemiyorum,tek ben dahi kalsam hakkımı savunur yasak olan bir şeyi şikayet ederim.
Tepki gösterenlerin de ben sokak düğünü yapıyorum deme mecburiyetleri yok ki,yapanı da vardır illaki,yapmayanı da..
Polyanacılıkla alakası olduğunu zannetmiyorum,dediğim gibi sesten rahatsız olmuyorum, doğal olarak hem düğünlerden gelen, hem de normal yaşamda alt, üst komşudan gelen en ufak seste kapıya polis dayandırılmasına anlam veremiyorum. Siz istediğiniz gibi şikayet edebilirsiniz ama ben bireysel olarak rahatsız olunuyorsa kulaklık takıp müzik açmak gibi basit bir çözüm varken ya da en azından gidip uyarmak daha insani bir davranışken kapıya polis gönderilmesine anlam veremiyorum. Fazla benmerkezci ve tahammülsüz buluyorum. Bu da benim görüşüm, siz pollyanacılık dersiniz öteki rahatsız edenlerden olmak der, ama ben gelip kapınızın önünde düğün yapmadığıma göre oturup benim gürültüye neden tolerans gösterdiğime dair tartışmak manasız olur.
Bu kadar abatmayın bence, sonuçta yanınızda düğün salonu filan yokmuş, bı evden aynı yaz içinde kaç kişi evlenir ki, ya da bi mahalleden bir yaz mevsiminde kaç düğün çıkar ki, her gece şeslerle uykunuzun bölüneceğinizi sanmıyorum. Arada sırada yapıldığında da tolerans göstermek lazım. İnsan haklarına dayanan bir durum yok bence.
Bireysel bir tartışma değil ki bu,konuya dair bir tartışma.
Polyannacılıktan kastım madem düğün oluyor eğlenmeye bakın vs gibi yorumlaraydı.
Evimde ne istersem onu yapma gibi bir özgürlüğüm olmalı,kulaklık takmak eğlenmeye çalışmak (!) vs gibi davranmak mecburiyeti yok kimsenin.
İnsani olup olmadığı tartışılır,siz duygusal bakıyorsunuz ben mantıksal.
Aslında durum şu an tamamen bu.
Herkes hoşgörü gösterecek ya da olayı duygusal açıdan ele alacak değil.
Benmerkezcilik de değil bence,zira evimde rahat etmek istemek bencillik göstergesi değil.
Gidip şikayet etmek çok kötü sonuçlar doğurabiliyor,birkaç kere polisin bile üzerine yürüyenler gördük zamanında.
Ayrıca neden ben muhattap olayım ki,bu durum yasakken neden yetkili merciileri devreye sokmadan kendim halletmeye çalışayım.