- 14 Temmuz 2018
- 679
- 1.265
- 113
- 30
- Konu Sahibi barbekusos
Iyi akşamlar. 1 yıldır devam eden bir ilişkim var. Erkek arkadasimin ablası eylülde evleniyor. Erkek arkadaşım düğüne beni de davet etti. Ablasıyla daha önce tanışma fırsatım oldu. Fakat tüm aile ve akrabalar düğünde olacak haliyle. Düğüne gitmeyi çok istiyorum. Ayrıca ablası da davet etti. Ama dediğim gibi tüm akrabaları orada olacak ve ben içlerinde sadece bir kaç kuzenini ve ablasını tanıyorum, gitmem doğru olur mu? Nişan yapıldığında kuzenleri neden barbekusos gelmedi keşke gelseydi de demişler. Erkek arkadaşım bugün bana düğünden önce babam seni tanımak istiyor ve işyerine yemeğe davet etti dedi. Önümüzdeki günlerde babasının mekanına yemeğe gideceğiz. Babasıyla tanıştığımda belki düğüne gitmek daha rahat olur benim için :) Bazı arkadaşlarım da daha aileyle tanışmadan bir anda tüm akrabaların olduğu ortama gitmek doğru olmaz dediler, kararsız kaldım. Siz olsanız ne yapardınız gitmem ne kadar doğru?
Ayrıca oldu ki gitmeye karar verdim, takı takmali miyim? Çeyrek altın takılır mi? Ne giyebilirim? Elbise mi yoksa abartı olmadan gömlek etek ya da gömlek pantolon mu? Şimdiden cevap verenlere teşekkür ederim.
Ayrıca oldu ki gitmeye karar verdim, takı takmali miyim? Çeyrek altın takılır mi? Ne giyebilirim? Elbise mi yoksa abartı olmadan gömlek etek ya da gömlek pantolon mu? Şimdiden cevap verenlere teşekkür ederim.