• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün derdi

barbekusos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2018
679
1.265
113
30
Iyi akşamlar. 1 yıldır devam eden bir ilişkim var. Erkek arkadasimin ablası eylülde evleniyor. Erkek arkadaşım düğüne beni de davet etti. Ablasıyla daha önce tanışma fırsatım oldu. Fakat tüm aile ve akrabalar düğünde olacak haliyle. Düğüne gitmeyi çok istiyorum. Ayrıca ablası da davet etti. Ama dediğim gibi tüm akrabaları orada olacak ve ben içlerinde sadece bir kaç kuzenini ve ablasını tanıyorum, gitmem doğru olur mu? Nişan yapıldığında kuzenleri neden barbekusos gelmedi keşke gelseydi de demişler. Erkek arkadaşım bugün bana düğünden önce babam seni tanımak istiyor ve işyerine yemeğe davet etti dedi. Önümüzdeki günlerde babasının mekanına yemeğe gideceğiz. Babasıyla tanıştığımda belki düğüne gitmek daha rahat olur benim için :) Bazı arkadaşlarım da daha aileyle tanışmadan bir anda tüm akrabaların olduğu ortama gitmek doğru olmaz dediler, kararsız kaldım. Siz olsanız ne yapardınız gitmem ne kadar doğru?
Ayrıca oldu ki gitmeye karar verdim, takı takmali miyim? Çeyrek altın takılır mi? Ne giyebilirim? Elbise mi yoksa abartı olmadan gömlek etek ya da gömlek pantolon mu? Şimdiden cevap verenlere teşekkür ederim.

Bence dugunw gitmeyin, gelin bile ata binince ya nasip demis
Ama cok isterseniz bir ev hediyesi alip dugunden sonra uygun bir zamanda ev gormesine gidersiniz
Taki falan asiri abarti olur
Teşekkür ederim mesajınız için. Kötü bir izlenim olur değil mi? Haklısınız aslında, içim nasıl istiyor ama ben de bunları düşünüp vazgeçiyorum.

Gitmeyin sakin dunden hazirmis derler ilerde bir de nolcggi belli olmyo insanlar iyi diyoz kotu ckyo kendonizi agrdan aln
Kesinlikle iyi diyoruz kötü çıkabiliyorlar evet. Ama mesela aile yapıları adına bir örnek vereyim. Tanıştığım kuzenlerden birinin kız arkadaşı akraba düğünlerinden birine davet ediliyor gidiyor ve giden kızımızla ilgili çok olumlu yorumlar yapılıyor. Aa ne kadar guzel bak davet edilmiş geldi geri çevirmedi daveti diye ge seviliyor da bu kız genel akrabalar içinde. Hani şunu demek istiyorum kız gitmiş ama kimse olumsuz tepki vermemiş. Ama bende de öyle bir şans var ki ben giderim 'aa utanmaz çıkmış düğüne kadar gelmiş' derler :)))

Sakın sakın sakın gitmeyin.. hatta babasiyla da tanışmayın!!
Ben eşimin ailesiyle 20 yaşındayken tanışmıştım çok pişmanım.. iş ciddiye binmeden yüz göz olmayın.
Çevremdeki bütün kızları uyarıyorum.. şimdiki aklım olsa aileler tanışmadan ben ailesiyle tanışmazdım eşimin

Bence babayla tanışın ...

tanışma güzel geçerse düğüne kısa süreli uğrayın ...

takıya gerek Yok ..

abartı olmayan bir elbise giyin derim ..

Yani ben sizin yerinizde olsam gitmezdim. Sonuçta nişanlım bile değil ve orda kuzenlerden başka kimseyi tanımıyorsun. Kalabalık ortam, akrabalar falan.bütün bakışlar doğal olarak senin üzerinde olucak. Kendiniz yinede en güzel kararı verirsiniz. Sadece iyi düşünün. Eğer gidecek olursanız sade ama size aşırı yakışan bir elbise tercih edin. Akıllarda, hafızalarda silinmez yer edinin.

Bence gidin ne olacakki, bir süre durur gelirsiniz. Benim kuzenlerime sevgililerini getirirdi böyle özel günlere, ki tutucuda bi aile sayılırız, ama hiç kötü konuşmadık. Şık çok mini olmayan bi elbise, topuklu ayakkabı, düz fön, az makyaj yapın.

Bence kesinlikle gitmeyin.ben nisana yakin sadece kaynanamla tanistim oda ayak ustu.sonra esim beni davet etti evlerine.ablalari abileri hatta akrabalarinin da olacagi bi ortamdi.basta kabul ettim sonra vazgectim.ilerde sen dunden raziydin hemen geldin desinler istemedim.iyiki de gitmemisim.esim onlarin cok guzel karsilayacagini soylemisti ama su an onalri taniyinca gelseydim dillerinden kurtulamazdim diyorum.

Gitme tabi ki. Babasıyla da tanışma. Niyetiniz kısa vadede ciddiyse erkek arkadaşın gelsin senin ailenle tanışsın. Ondan sonra sen gider anne babasıyla tanışırsın. Ablasını arayıp mutluluklar dileyebilirsin düğün günü. Düğünden sonra hediye alıp bir gün evine gidersin. Yeterli bence.

Once bir babasiyla tanis baktin olumlu, sicak insanlar dugune de kisa sureligine gidersin takiya gerek yok, sade sık bir elbise yeterli olur...ilerde merakliydi falan derler mi bilemem ben sevgiliyken tanistim ailesiyle hatta onlarda kaldim da ama kimse hakkimda kotu birsey soylemedi, bu tamamen ailenin yapisiyla alakali

Iyi akşamlar. 1 yıldır devam eden bir ilişkim var. Erkek arkadasimin ablası eylülde evleniyor. Erkek arkadaşım düğüne beni de davet etti. Ablasıyla daha önce tanışma fırsatım oldu. Fakat tüm aile ve akrabalar düğünde olacak haliyle. Düğüne gitmeyi çok istiyorum. Ayrıca ablası da davet etti. Ama dediğim gibi tüm akrabaları orada olacak ve ben içlerinde sadece bir kaç kuzenini ve ablasını tanıyorum, gitmem doğru olur mu? Nişan yapıldığında kuzenleri neden barbekusos gelmedi keşke gelseydi de demişler. Erkek arkadaşım bugün bana düğünden önce babam seni tanımak istiyor ve işyerine yemeğe davet etti dedi. Önümüzdeki günlerde babasının mekanına yemeğe gideceğiz. Babasıyla tanıştığımda belki düğüne gitmek daha rahat olur benim için :) Bazı arkadaşlarım da daha aileyle tanışmadan bir anda tüm akrabaların olduğu ortama gitmek doğru olmaz dediler, kararsız kaldım. Siz olsanız ne yapardınız gitmem ne kadar doğru?
Ayrıca oldu ki gitmeye karar verdim, takı takmali miyim? Çeyrek altın takılır mi? Ne giyebilirim? Elbise mi yoksa abartı olmadan gömlek etek ya da gömlek pantolon mu? Şimdiden cevap verenlere teşekkür ederim.

Ben eşimin ablasının bi cemiyeti vardı ona gitmiştim,eşim ısrar kıyamet davet etmişti,henüz sevgiliydik o zaman,güzel bi abiye almıştık kuaföre filan gitmiştim hatta,herkesle tanıştırmışlar özel ilgi göstermişlerdi,hatta eşim gecenin ilerleyen saatlerinde bizim şarkımızı da çaldırıp dansa davet etmişti,çok romantikti,çok güzel bi anı olmuştu bizim için,bence gidin tüm aileyi tanıyın,ben bu fırsatları değerlendirmiştim hep.

Kesinlikle iyi diyoruz kötü çıkabiliyorlar evet. Ama mesela aile yapıları adına bir örnek vereyim. Tanıştığım kuzenlerden birinin kız arkadaşı akraba düğünlerinden birine davet ediliyor gidiyor ve giden kızımızla ilgili çok olumlu yorumlar yapılıyor. Aa ne kadar guzel bak davet edilmiş geldi geri çevirmedi daveti diye ge seviliyor da bu kız genel akrabalar içinde. Hani şunu demek istiyorum kız gitmiş ama kimse olumsuz tepki vermemiş. Ama bende de öyle bir şans var ki ben giderim 'aa utanmaz çıkmış düğüne kadar gelmiş' derler :)))
Ne derlerse desinler ihtimallere bakalim iyi de dese kotude dese gitmeyin siz iyiken aaa bak gelmis neguzel derler kucuk bisey olur ilerde zaten bu geldiydide soyleydide falanda fistanda o milletin cenesi kapanmaz. Sen ailenin sozundende kendi dusuncelerindende cikma.millet ne derse desin madalya vermezler gidersen. Allah korusun ilerde bisey olur sonra baska biri olur hayatinda duyulur falan filan o kisinin ceneside bitmez noye gittin neden noldu bilmem ne cevaplarsin yine devam sotukar o sorular bitmez.laf ettirme kendini sakin.

Aynisini yasadim. Ilk teklif ettiginde dahi bu konuyu acma bir daha gelmem ben dedim. Ablasini da taniyordum. Aramizda iyiydi. Ama neden gideyim ki? Ne sifatla? Hem ailem bilse duysa istemezdi gitmemi. Sizin bu konuya bakis aciniz nasil bilemem ama sevgili olmak cokta bisey degil. O yuzden daha adi yokken dugun gibi dost dusman herkesin oldugu ortama girmezdim.

ablamın düğününe kuzenim sevgilisini getirmişti.kız açısından güzel oluyor aile ortamını yakından görüyor.ama ben kızmıştım çünkü biz kız olarak getirsek sevgilimizi katliam çıkar :) benim gibi huysuz kuzen çıkabilir bu konu yüzünden :D ama iyi davranmıştım genel olarak...
kız açısından aileyi yakından görme fırsatı gitmelisin

Ben olsam gitmezdim.

Baba ile tanismissiniz annesi daha meydanda yok.
Sevgiliniz ailenizle tanıştı mı? Ailenizle tanismadiysa da sizin sulaleyle tanismanizin anlami yok.

En doğrusunu siz bilirsiniz tabi :)

Back
X