• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün gecesi krizim

bak soyle yapabılrısın madem aılesının dugun krıtıgını duymak ıstıyor dun cıkısı eve ugrara krıtıgıınızı yapıp otele gecmelısınız baska turlusu sacma yanı kendı evınız yoksa otel tek cozum ayrıca ozel bır anda basbasa kalmak ıstemınız lazım o ne sen annene o annesıne

aaaa süper cvp geldiii bakın nedir..ne varmış cnm..Alt kata inermişim saçımı yüzümü yıkarmışım zaten düğünden sonra oturup sohbet edermişiz ailece kritik yaparmışız..öküzzzzz yaaaa ölüyorum sinirdennnn..kızlar ben o gece anneme gitsem ne olur çok mu yanlış anlaşılır..en azından rahat bir duş alma imkanı bulurum..
:2:

yanı tebrık ederımm nişanlınızı,düğün bu ya sanki maç kritigi yapılıyo,hemde ailecek:)
tövbe tövbe

düğün gecesi annene mi gideceksin???

Ay daha neler okuyacağız..

Ikna et nişanlını yahu nişanlının söylediği haşa allah kelamı mı boyun eğmeye çalışıyosun
olur mu öyle şey
hadi elini yüzünü yıkadın
çok afedersin gusül abdestinizi de inip kv nin evinde mi alacaksınız

şu şartlarda o şekilde bir münasebet söz konusu bile değil..kişisel temizlik kısmını halledebilseydim yeterdi..delirecemmm yaaa..

konu sahıbı bence sen dugun oncesı bunalıma gırmıssın konuyu temızlıge nasıl getırdın sımdı :44:

Daha nişanlıyken nazın geçmiyor mu canım ya. Otelde kalmak istiyorum diye diret. Çok detaylı açıklama yapmak zorunda değilsin. Kendimi rahat hissedemem orda de kestir at. İnan ki çok rahatsız olursun. Kayınvalidenler seni o kadar düşünüyorsa evi boşaltsın akrabaya, komşuya gitsin.

[sıze=2]konu sahıbı bence sen dugun oncesı bunalıma gırmıssın konuyu temızlıge nasıl getırdın sımdı :44:[/sıze]

saçım ve makyajımı temizlemekten bhsediyorum..yukarıda arkadaşlar işi gusl olayına kadar götürünce fenalık geldii..ona açıklık getirdim..aaaaa

Canım nedir bu nişanlındaki soğukluk.

Takla atması lazım şimdi onun ilk gece için.:4:

Benim eşim düğünden önce askere çağrıldığını felan görmüş rüyasında.
Komutana diyormuş ki 25 mart da evime dönmem lazım.Düğünüm var.
Ne kadar gerilip, heyecanlandıysa.:27:

Kız yoksa siz o işi hallettiniz mi?:17:

Aynııı durum bendede vaaarr ve sinir oluyorum aileler yorgun olursunuz gitmeyin diye direttilerr ne diye bi bahane bulunabilir aileleree arkadaşlaarr evi boşaltcaklarmış ya milletin yatağında töbe töbee:47:

Canım nedir bu nişanlındaki soğukluk.

Takla atması lazım şimdi onun ilk gece için.:4:

Benim eşim düğünden önce askere çağrıldığını felan görmüş rüyasında.
Komutana diyormuş ki 25 mart da evime dönmem lazım.Düğünüm var.
Ne kadar gerilip, heyecanlandıysa.:27:

Kız yoksa siz o işi hallettiniz mi?:17:

:) :) guldurdun beni yaa allahta seni guldursun. Bende yorgunliktan dugunume yakin zaman kala hastalandim dugunumde bile ates 38 di. Esimin odu koptu balayinda hasta yaticam diye. İgnelerle duzeldim bereket.

Canım kusura bakma ama böyle öküzlük duymadım. Hani su tesisatı olsa yine bi derece. Otel parasını düşünüyorsa geceliği 70-150TL arası temiz,düzgün yerler bulabilirsiniz. Düğün günü bu masraftan kaçınan adam ilerde her halttan kaçınır.
Hani biraz seni düşünmesi lazım,yeni gelin daha ilk geceden kayınvalide evinde mi olurmuş. :47:

Ben buldumm hortumm uzatsınn eşinn :D
Kova maşrapa bideee :))
Kısss otel diyeee diretttt anneye gidilirmii hiç o geceee bari kaynananda kal o gece yaniii :D

:) :) guldurdun beni yaa allahta seni guldursun. Bende yorgunliktan dugunume yakin zaman kala hastalandim dugunumde bile ates 38 di. Esimin odu koptu balayinda hasta yaticam diye. İgnelerle duzeldim bereket.

Amin canım.Hepimizi

Adet olduğumu duyunca son anda "Hadi yaa" demişti.

Heyecanlı kocam benim...

bizim evimizle düğünümüzün olduğu yer arasında 2 saat mesafe vardı, gece 2de çıkmıştık evimize gelmiştik, o konuda eşimde bende taviz vermedik kimseye, 2şer kadeh şarap içtiğimiz için kalın gitmeyin araba kullanmayın dediler ama yinede dinlemedik döndük.

anacım siz gidin bi otele, asıl kritik orda bekliyor sizi:27:

Canım kusura bakma ama böyle öküzlük duymadım. Hani su tesisatı olsa yine bi derece. Otel parasını düşünüyorsa geceliği 70-150TL arası temiz,düzgün yerler bulabilirsiniz. Düğün günü bu masraftan kaçınan adam ilerde her halttan kaçınır.
Hani biraz seni düşünmesi lazım,yeni gelin daha ilk geceden kayınvalide evinde mi olurmuş. :47:

Bence paradan değil de annesinden çekiniyor nişanlısı.

Kadın diretiyordur, gitmeden son gece burda yatın diye...

ohaaa:53: ay kusura bakmayın ağzımdan kaçtı:17:
ne işiniz var kayınvalidenin üst katında yaa madem bir şey olmayacak gece gecelikten çıkacak
ben uçakla falan değil düğünden sonra değişir üstümü gece otobüsle giderdim daha iyi valla
ya otel ya bu derdim seç:9:

valla pessssssss dedim....

mustakbel esinize de size de kusura bakmayin ama..

ister o gece ozel olsun sizin icin ister daha once birlikte olmus olun.. sonucta hayatinin ennnn onemli gecesi evleniyosunuz farkinda misiniz?

kari-koca ilk kez koyun koyuna yaticaksiniz acik acik yazdiriyosunuz surda..aaaa:52:

sen de yeni gelin halinle nazini sozunu geciremiyosan ne diyim... sac bas makyaj temizligi diyosun bi de yani... gidin bi otele, sacini basini kocan acsin ( ben tum tel tokalarimi koacama cikarttirmistim hem eglenceli komik oluyo hem de ne biliiim nazlan kiz azcik!)

dugun kritigi nedirya.. bismillah!

hele bi ilk gece gecsin.l ertesi sabah el opulsun edilsin.. gunler torbaya mi girdi mac mi bu anlamadim..

valla sozunuzu gecirdiniz gecirdiniz gecirmesiniz heeeep boyle devam eder -ki konu ilk gce yahu!,,,-:52:

Son düzenleme:
saçım ve makyajımı temizlemekten bhsediyorum..yukarıda arkadaşlar işi gusl olayına kadar götürünce fenalık geldii..ona açıklık getirdim..aaaaa

bize fenalık geçireceğine
en özel geceni susuz evde geçirten
otelde kalmamak için direten nişanlına geçir

ilk gece diyosun yani müsaade et de duş olayını düşünelim

bize fenalık geçireceğine
en özel geceni susuz evde geçirten
otelde kalmamak için direten nişanlına geçir

ilk gece diyosun yani müsaade et de duş olayını düşünelim

Senin tek sorunun saç makyaj mı deryacım.
Saçını makyajını kaynananda hallet.Sonra da çıkın yukarıa.Kritik yapın öyleyse....

Back
X