• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün düğün günü nasıl geçecek:(((

kostowas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
74
1
96
İstanbul
benim ekimde düğünüm var ancak silivride olacak benim bütü akrabalarım tanıdıklarım da istanbulun diğer ucunda bu yüzden annem nikahı oğlen yapalım akşama düğün yaparız diyor zaten bole olmazsa biizm tanıdıklar gelmez servis kalkacak olmasına ragmen
ancak aynı gün içinde dıs mekan fotograf cekimi de yaptrmam gerek
nikahı baska gün yapamam çünkü akrabalarımız saolsunlar hiç yardım etmezler ustune hizmet beklerler ve yardım edecek kımse yok annemi bu kadar yorgunlugun içinde bırakmak şistemiyorum çünkü hasta:(
foto cekimini başka gün yapsam desem bi ton masraf cıkacak kuafr falan
ben şimdi napcağım çok strese girdim daha önce üçünü aynı gün yapan var mı bana bi akıl verin arkadaslar:18::18::18::18:

valla canım kolay gelsin bizde de hepsi ayrı bi kriz anne baba ayrı babam ille isteme bende olacak diyor babam avrupa yakasının bi ucunda bizim kız tarafı hep avrupada ama biz anadoludayız erkek arkımda burda bu yüzden anlıyorum seni umarım sorunsuz hallolur

benim ekimde düğünüm var ancak silivride olacak benim bütü akrabalarım tanıdıklarım da istanbulun diğer ucunda bu yüzden annem nikahı oğlen yapalım akşama düğün yaparız diyor zaten bole olmazsa biizm tanıdıklar gelmez servis kalkacak olmasına ragmen
ancak aynı gün içinde dıs mekan fotograf cekimi de yaptrmam gerek
nikahı baska gün yapamam çünkü akrabalarımız saolsunlar hiç yardım etmezler ustune hizmet beklerler ve yardım edecek kımse yok annemi bu kadar yorgunlugun içinde bırakmak şistemiyorum çünkü hasta:(
foto cekimini başka gün yapsam desem bi ton masraf cıkacak kuafr falan
ben şimdi napcağım çok strese girdim daha önce üçünü aynı gün yapan var mı bana bi akıl verin arkadaslar:18::18::18::18:

cidden zor bir durum..maddi açıdan ayarlayabilirsen en mantıklısı fotoğraf çekimini başka bir gün yapmanız...o gün kadar çabuk geçiyo ki zaman ,biz nerdeyse nikahımıza geç kalıyoduk!=/

kendimce bi plan yapmaya calısacağım artık o gün cok stresli olucagım zaten bide yetişme telası umarım fotolar kötü çıkmaz:)))
nihakı erken almayı düşünüyorum 13.00 gbi belki ole yetişebilirim

kuaförünle görüş eğer saç provası yapıyorsa (yapmıyorsa bence mutlaka yaptır) provanın olduğu gün fotoğraf çekimlerinide yaptır böylece sadece makyaj masrafın olur bence :21:

Back
X