Düğün günümde terk edildim:(

Mavi okyanus

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2014
47
9
13
36
Arkadaşlar ben iki ay önce canımdan çok sevdiğim adam tarafından düğün günü acımasızca terk edildim Neden diye soracaksınız inana hala anlamakta ben de güçlük çekiyorum ailesi özellikle annesi beni hiç istemiyordu ama ben o istiyor seviyor diye evlenmek istedim bu adam bana sevgililikte de çok yaptı ama ben düzelir diye devam ettim( hata yaptım) annesinden bana benden annesine laf taşırdı. Nişanım oldu nikahım oldu eş durmundan onun olduğu şehre gittim kınam oldu düğünden bir gün önce altınlarınla memleketine gidemezsin dedi annemler yolda onların memleketinde düğün olacak düğün sabahı annemleri otogardan almaya gidince kızınızı istemiyorum sevmedim acıyorum demiş ve biz öylece memlekete ellerimin kınasıyla geri döndük iki ay oldu özür dilerim çok yazdım ama bu dert beni öldürür gibi geliyor

Çok üzüldüm aslında sinyalleri vermişler sana ama neden düğün gününü beklemiski buadamda

ş...siz o günü mü bulmuş insan düşmanına yapmaz bu eziyeti.neyse canım sen kendine iyi bak,dinlen gez aşmaya çalış,evlenmediğine şükret.ertesi gün de boşanacağım derdi belki.ne insanların söylediklerini kafaya tak,ne de onu artık

Düğün günü olması ayrıca üzücü ama demek ki evlenince sizin için hayırlı olmayacakmış.
En büyük hata zaten evlenince her şey düzelir demek. Bir yerden patlak verecekmiş mutlaka.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

E nikah olduysa evlenmişsiniz zaten... Boşanma davası mı açılacak?

Çok kötü gerçekten ama her şeyde bir hayır vardır
İnsaalllah karşına seni sevginin hak eden biri çıkarda Unutursun her şeyi

"Bu adam" a cok mu ısrarcı oldunuz naptınız? Son yazdığınızdan bunu anladım ben? Yani ilk terkedilişiniz değil sonuncusu ağır olmuş...
En azından bazı şeyleri görmenizi sağlamış bu olay... Annesi de zaten istemiyorsa düğün günü iyice fişeklemiştir yolun sonu diye adam korkmuştur bir sürü ihtimal var...
İşin kötü tarafı milletin ağzına bolca laf vermeniz... Keşke bunlar yaşanmasaydı ama bundan sonra önemli olan sizin tutumunuz. Yarı yolda sizi bırakmış bir adamı ne arayın ne sorun boşverin nedenini karakter sahibi, sizi düşünen bir adam mutlaka bir açıklama vs yapardı kendinizi asla suçlu hissetmeyin karşınızdaki karaktersizmiş.

iyiki dugunun olup o adamin karisi olmamissin, sukret

aman aman bırak gitsin evlenince sana çektirmediği kalmazdı bu kıronun.. hayırlısı buymuş demek ki..

bir de nişandaki altınlar kadının hakkıdır yani istediğin yere gidersin maçasına güvenmeyen nişan yapmayacak.

Arkadaşlar boşanma gerçekleşti. Hiçbir talepte bulunmadım. Zaten düğünün ertesi boşanma davası açtı iki gün sonra dizdiğimiz evimizdeki eşyalarımı kargoyla karşı ödemeli gönderdi beni hiç çok sevmemiş sadece bana acımış onun için sağolsun düğün günü terk etti iki aydır saçıma tek tarak vurmadım insanlardan uzaklaştım severek evlendik sandım

Hayret bisey o günümü beklemis söylemek için gerçekten can sıkıcı bi durum ama bide bu adamla evlendigini düşün herseyde bi hayir vardır aslına bakarsanız üzülmeye bile değmez tam bi s....refsizmis zamanla aciniz diner sizde sukredersiniz allah iyi insanlar çıkarsın karşıniza

bu işin arkasında başka bir şey var öyle acıma falan değil bu erkekliğe b.k sürdürmemek için öyle diyor ama kesinlikle başka bir durum var.

nasil bsy talep etmedin ya! essek gbi de oderdi, tereyagindan kil ceker gbi cekilmis isin icinden.. tazminat bile alirdin, resmen hakaret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…