- Konu Sahibi Mavi okyanus
-
hamileleik icin beklenen sure 3aydir, yalniz 1yil dolmadi ise anlasmali degil cekismeli dava acilabilir.. ozel durumlar da davanin surecini belirler..
yalniz bunu icin 300gun beklenmiyor, doktor raporu yeterli geliyor..3 ay değil 300 gündür.
Konu sahibi, senin için daha hayırlı olmuş. Seni düğün günü bırakabilen bi adam ilerde her türlü problem çıkarırdı sana.
Ayrıca annesiyle aranızda denge kurması gerekirken işleri daha da kötü hale getirmiş. Kurtulduğuna şükretmelisin bence.
Biliyorum, isteyen rapor alıyor beklemiyor. Siz 3 ay demişsiniz, ona istinaden söyledim. Asıl bekleme süresi 300 gündür.yalniz bunu icin 300gun beklenmiyor, doktor raporu yeterli geliyor..
dogrudur, bildigim kismi bu kadar.. tesekkurlerBiliyorum, isteyen rapor alıyor beklemiyor. Siz 3 ay demişsiniz, ona istinaden söyledim. Asıl bekleme süresi 300 gündür.
Canim arkadasim bir genc kiz icin cok zor bir durum yasamissin ama lutfen sunu unutma beterin beteri vardir, evli kalip cocuk olsa bu adamla hic omur gecmezdi. Zararin neresinden donsen kardir inan. Kendine yeni guzel temiz bir hayat kur. Sana guzel bir yeni ask dilerim, seni hak eden bir insanlaArkadaşlar ben iki ay önce canımdan çok sevdiğim adam tarafından düğün günü acımasızca terk edildim Neden diye soracaksınız inana hala anlamakta ben de güçlük çekiyorumailesi özellikle annesi beni hiç istemiyordu ama ben o istiyor seviyor diye evlenmek istedim bu adam bana sevgililikte de çok yaptı ama ben düzelir diye devam ettim( hata yaptım) annesinden bana benden annesine laf taşırdı. Nişanım oldu nikahım oldu eş durmundan onun olduğu şehre gittim kınam oldu düğünden bir gün önce altınlarınla memleketine gidemezsin dedi annemler yolda onların memleketinde düğün olacak düğün sabahı annemleri otogardan almaya gidince kızınızı istemiyorum sevmedim acıyorum demiş ve biz öylece memlekete ellerimin kınasıyla geri döndük iki ay oldu özür dilerim çok yazdım ama bu dert beni öldürür gibi geliyor
Anlaşmalı boşanmalar 1 - 2 ay içinde gerçekleşiyor.Evlilik birliği kurulmadığı için nikah düşmüştür.
Dediğiniz 1 yıl, yanlış bilmiyorsam aslında 1 yıl değil. Sadece kadının hamile olup olmadığının kesinleşmesi için beklenmesi gereken bir süre var. Dava açılması, davanın görülmesi, karara bağlanması vs 1 yılı bulur.
Bu insanlarla ömrün çürüyecekmiş?Arkadaşlar beraber yaşamadık boşanma hemen oldu o tanıdık avukat bulmuş ben de kabul edince boşanma gerçekleşti yüreğim yoktu onunla çekişmeli boşanmaya annesi bana nilanlıyken onunla yaşadığımız bit tartışmada ben istemezsem 9 çocuğun da olsa boşatırım seni oğlum dinler beni dedi ablaları ve annesi bu kızdan sakın çocuk yapma dediler evin tek oğlu
gün olmasın ki şaşırmayayım oha çüş ne desem bilemedim..Arkadaşlar ben iki ay önce canımdan çok sevdiğim adam tarafından düğün günü acımasızca terk edildim Neden diye soracaksınız inana hala anlamakta ben de güçlük çekiyorumailesi özellikle annesi beni hiç istemiyordu ama ben o istiyor seviyor diye evlenmek istedim bu adam bana sevgililikte de çok yaptı ama ben düzelir diye devam ettim( hata yaptım) annesinden bana benden annesine laf taşırdı. Nişanım oldu nikahım oldu eş durmundan onun olduğu şehre gittim kınam oldu düğünden bir gün önce altınlarınla memleketine gidemezsin dedi annemler yolda onların memleketinde düğün olacak düğün sabahı annemleri otogardan almaya gidince kızınızı istemiyorum sevmedim acıyorum demiş ve biz öylece memlekete ellerimin kınasıyla geri döndük iki ay oldu özür dilerim çok yazdım ama bu dert beni öldürür gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?