- Konu Sahibi Mavi okyanus
buyuk sadakan varmıs cnm. böle bıryle evlılık olmazdı zaten.. herseyde bı hayır vardır.. sukrett ondan kurtulduguna
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir insana yapılacak en büyük kötülüklerden biri bu bence .Bu aldatma , terketme vs gibi durumların çok ötesinde. Allah sabır versin yardimcin olsun . Pis köpek ya.
Arkadaşlar ben iki ay önce canımdan çok sevdiğim adam tarafından düğün günü acımasızca terk edildim Neden diye soracaksınız inana hala anlamakta ben de güçlük çekiyorumailesi özellikle annesi beni hiç istemiyordu ama ben o istiyor seviyor diye evlenmek istedim bu adam bana sevgililikte de çok yaptı ama ben düzelir diye devam ettim( hata yaptım) annesinden bana benden annesine laf taşırdı. Nişanım oldu nikahım oldu eş durmundan onun olduğu şehre gittim kınam oldu düğünden bir gün önce altınlarınla memleketine gidemezsin dedi annemler yolda onların memleketinde düğün olacak düğün sabahı annemleri otogardan almaya gidince kızınızı istemiyorum sevmedim acıyorum demiş ve biz öylece memlekete ellerimin kınasıyla geri döndük
iki ay oldu özür dilerim çok yazdım ama bu dert beni öldürür gibi geliyor
Eksik ya da yalan bir şey yok sadece öncesinden ben bu adamı biliyordum bile bile bu hatayı yaptım kızgınlığım onun bu işi önceden değil düğün günü bitirmesi şunu söyleyeyim bu adam annesi öl dese ölecek bir insandı ben de bu hallerine dayanamazdım evliliğe de çok sıcak bakmıyordu ben bu insanı hayatıma sokarak hata yaptım ben yalancı biri değilim ne yalan borcum var size
bunu bana yazdın sanırım alıntı yapmadığın için görmedim..yalancısın demiyorum gerçekten düğün günü üstünde gelinlikle ortada bırakılan bir gelin 90 lı yıllarda İbrahim erkalın oynadığı arabesk dizilerde gördüm ben..yani bu işte bi iş var neden önce değil neden kına oldu neden düğün günü..kınada kavga edince neden değil de neden ertesi günü..anlatamıyor da olabilirm ne olduda o gün..ya eksik var ya yalan..bunun açıklamasıda sizde doğal olarak.Eksik ya da yalan bir şey yok sadece öncesinden ben bu adamı biliyordum bile bile bu hatayı yaptım kızgınlığım onun bu işi önceden değil düğün günü bitirmesi şunu söyleyeyim bu adam annesi öl dese ölecek bir insandı ben de bu hallerine dayanamazdım evliliğe de çok sıcak bakmıyordu ben bu insanı hayatıma sokarak hata yaptım ben yalancı biri değilim ne yalan borcum var size
Aldatsa en azından kendi içinde yaşarsın yıkımı. Düğün günü ya ötesi var mı. Herkes şahit oluyor hayal kırıklığına . Çok korkunç çok iğrençbu yaptıgıda aldatmadır.. Dugun gününe kadar aklı neredeydı.. Evlilikten korkan erkekten cok korkacaksın.. Son gun artık yapamayacağını anlamış.. Aklı neredeyse..
sankı senden ıntıkam almıs ne olmusta beklemıs o gune kadar elbette cok zor durum ama herseyde bı hayır var buyuk bı beladan kurtuldun belkıde allah karsına senı sevecek bırını cıkarır uzulme degmezArkadaşlar ben iki ay önce canımdan çok sevdiğim adam tarafından düğün günü acımasızca terk edildim Neden diye soracaksınız inana hala anlamakta ben de güçlük çekiyorumailesi özellikle annesi beni hiç istemiyordu ama ben o istiyor seviyor diye evlenmek istedim bu adam bana sevgililikte de çok yaptı ama ben düzelir diye devam ettim( hata yaptım) annesinden bana benden annesine laf taşırdı. Nişanım oldu nikahım oldu eş durmundan onun olduğu şehre gittim kınam oldu düğünden bir gün önce altınlarınla memleketine gidemezsin dedi annemler yolda onların memleketinde düğün olacak düğün sabahı annemleri otogardan almaya gidince kızınızı istemiyorum sevmedim acıyorum demiş ve biz öylece memlekete ellerimin kınasıyla geri döndük
iki ay oldu özür dilerim çok yazdım ama bu dert beni öldürür gibi geliyor
Eksik ya da yalan olduğunu düşünmeniz normal ama yargılama şekliniz yanlış benim yaşadığım sıkıntıyla empati yapmadan anlayacağınızı düşünmüyoru. Ki empati yapsaydınız bu şekilde acımasızca konuşmazdınız bakın ben onu çok sevdim olmasını çok istedim dua ettim bu kişi ve ailesi benim kadar istemediğini düğüne yakın bir zaman da anladım o da ben de ayrılmadık iş bu noktadayken ben de ona bitirelim dedim dönüşü yok evleneceğiz dedi ve düğün günü altınları bahane ederek yüz üstü bıraktı bu çok ağır acı her ne kadar kendim ettim kendim bulsamda inanın bana hiç bir kız bunları yaşamak için evlenmez ama ben bu kadar ağır olayda bu kadar suçlanacağımı bilseydim hiç anlatmazdım derdimi ben moral bulmadım rabbim kimseye yaşatmasın