• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün günümde terk edildim:(

buyuk sadakan varmıs cnm. böle bıryle evlılık olmazdı zaten.. herseyde bı hayır vardır.. sukrett ondan kurtulduguna

Bir insana yapılacak en büyük kötülüklerden biri bu bence .Bu aldatma , terketme vs gibi durumların çok ötesinde. Allah sabır versin yardimcin olsun . Pis köpek ya.

bu yaptıgıda aldatmadır.. Dugun gününe kadar aklı neredeydı.. Evlilikten korkan erkekten cok korkacaksın.. Son gun artık yapamayacağını anlamış.. Aklı neredeyse..

Arkadaşlar ben iki ay önce canımdan çok sevdiğim adam tarafından düğün günü acımasızca terk edildim Neden diye soracaksınız inana hala anlamakta ben de güçlük çekiyorum:KK43: ailesi özellikle annesi beni hiç istemiyordu ama ben o istiyor seviyor diye evlenmek istedim bu adam bana sevgililikte de çok yaptı ama ben düzelir diye devam ettim( hata yaptım) annesinden bana benden annesine laf taşırdı. Nişanım oldu nikahım oldu eş durmundan onun olduğu şehre gittim kınam oldu düğünden bir gün önce altınlarınla memleketine gidemezsin dedi annemler yolda onların memleketinde düğün olacak düğün sabahı annemleri otogardan almaya gidince kızınızı istemiyorum sevmedim acıyorum demiş ve biz öylece memlekete ellerimin kınasıyla geri döndük:KK43: iki ay oldu özür dilerim çok yazdım ama bu dert beni öldürür gibi geliyor

:KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11:

Psikolojik olarak çökmüşsünüzdür eminim zaten
Ederinden fazla değer verince sonuç hüsran oluyor malesef
Üzüldüm bende okuyunca :110:
Fakat keşke işler bu duruma gelmeden bitirilseydi daha az acı çekerdiniz
Geçmiş olsun :KK64:

Kına gecemde altınlar takıldı kınadan sonra onların memleketîne gittiğimde altınları çıkardım yatağın üzerine koydum annesi benden gizli almış saklamış düğünden önce

çok geçmiş olsun

Eksik ya da yalan bir şey yok sadece öncesinden ben bu adamı biliyordum bile bile bu hatayı yaptım kızgınlığım onun bu işi önceden değil düğün günü bitirmesi şunu söyleyeyim bu adam annesi öl dese ölecek bir insandı ben de bu hallerine dayanamazdım evliliğe de çok sıcak bakmıyordu ben bu insanı hayatıma sokarak hata yaptım ben yalancı biri değilim ne yalan borcum var size

Eksik ya da yalan bir şey yok sadece öncesinden ben bu adamı biliyordum bile bile bu hatayı yaptım kızgınlığım onun bu işi önceden değil düğün günü bitirmesi şunu söyleyeyim bu adam annesi öl dese ölecek bir insandı ben de bu hallerine dayanamazdım evliliğe de çok sıcak bakmıyordu ben bu insanı hayatıma sokarak hata yaptım ben yalancı biri değilim ne yalan borcum var size

O adama ne kadar kızsanız az. Ama onun düğün gününde bitirmesine kızdığınız kadar kendinize de daha önce bitirmediğiniz için kızın. Umarım bundan sonra kimseye hakettiğinden daha fazla değer verilmemesi gerektiğini anlamışsınızdır.

bunu bana yazdın sanırım alıntı yapmadığın için görmedim..yalancısın demiyorum gerçekten düğün günü üstünde gelinlikle ortada bırakılan bir gelin 90 lı yıllarda İbrahim erkalın oynadığı arabesk dizilerde gördüm ben..yani bu işte bi iş var neden önce değil neden kına oldu neden düğün günü..kınada kavga edince neden değil de neden ertesi günü..anlatamıyor da olabilirm ne olduda o gün..ya eksik var ya yalan..bunun açıklamasıda sizde doğal olarak.

üzülmek yerine kurtulduğuna sevin canım brde evlenip allah korusun çocuk olduktan sonra ayrılmakta var

bu yaptıgıda aldatmadır.. Dugun gününe kadar aklı neredeydı.. Evlilikten korkan erkekten cok korkacaksın.. Son gun artık yapamayacağını anlamış.. Aklı neredeyse..
Aldatsa en azından kendi içinde yaşarsın yıkımı. Düğün günü ya ötesi var mı. Herkes şahit oluyor hayal kırıklığına . Çok korkunç çok iğrenç

çok üzüldüm hayırlısı buymuş demekki üzmeyin kendinizi eminim bu çektiklerinin mükafatını alırsınız..

Ya bi de böyle adamları ıssız adam bulan salak kızlar var. Daha çekici geliyor.vardi çevremde öyle bi dalgalak sevgilisi düğüne 3 gün kala eski nişanlısıni terketmis. Kız bununla övünüyordu. Allah sorsun ikisinden de o kızın gururuyla oynamanin hesabini

Sevgililikte de çok yaptı demişsin.
O yüzden şaşırmadım terk etmesine.
Gerçi daha önce de yaptığına göre yine geri gelir bu.

Sanki evlenince adamlara ne olacak da düzelecekler?
Bu düşünce yapısını anlamıyorum bir türlü.
Ne sanıyorsunuz ki? Bir insanın kişiliğinin değişmesi çok mu kolay?
Kendin etmiş, kendin bulmuşsun.
Hala da neden gitti bilmiyorum diyorsun.
Nedeni var mı? Kişilik bozukluğu bu belli ki.

Eksik ya da yalan olduğunu düşünmeniz normal ama yargılama şekliniz yanlış benim yaşadığım sıkıntıyla empati yapmadan anlayacağınızı düşünmüyoru. Ki empati yapsaydınız bu şekilde acımasızca konuşmazdınız bakın ben onu çok sevdim olmasını çok istedim dua ettim bu kişi ve ailesi benim kadar istemediğini düğüne yakın bir zaman da anladım o da ben de ayrılmadık iş bu noktadayken ben de ona bitirelim dedim dönüşü yok evleneceğiz dedi ve düğün günü altınları bahane ederek yüz üstü bıraktı bu çok ağır acı her ne kadar kendim ettim kendim bulsamda inanın bana hiç bir kız bunları yaşamak için evlenmez ama ben bu kadar ağır olayda bu kadar suçlanacağımı bilseydim hiç anlatmazdım derdimi ben moral bulmadım rabbim kimseye yaşatmasın

Güzel arkadaşım bu şekilde olması çk acı ama verilmiş sadakan varmış. Bu şekilde 1 gün 2 gün ağlarsın ama öyle belki bir ömür ağlıyacaktın. Bir de çocuk olucaktı elin kolun bağlanacaktı. Bu forumda keşke bnm kocamda evlenmeden beni bıraksaydı diyebilecek 100 lerce kadın vardır emin ol. Ama keşke süründürseydin be cnm. Öylece canın istediği gb davranamayacağını kafasına vura vuraa gösterseydin ama olan olmuş. Önüne bak, iyiki de olmamış diyeceğin günleri bekle, uzakta değildir zaten. Böyle ş...z bir insanın yapığı ş.....zlik yüzünden karalar bağlama.

Arkadaşlar ben iki ay önce canımdan çok sevdiğim adam tarafından düğün günü acımasızca terk edildim Neden diye soracaksınız inana hala anlamakta ben de güçlük çekiyorum:KK43: ailesi özellikle annesi beni hiç istemiyordu ama ben o istiyor seviyor diye evlenmek istedim bu adam bana sevgililikte de çok yaptı ama ben düzelir diye devam ettim( hata yaptım) annesinden bana benden annesine laf taşırdı. Nişanım oldu nikahım oldu eş durmundan onun olduğu şehre gittim kınam oldu düğünden bir gün önce altınlarınla memleketine gidemezsin dedi annemler yolda onların memleketinde düğün olacak düğün sabahı annemleri otogardan almaya gidince kızınızı istemiyorum sevmedim acıyorum demiş ve biz öylece memlekete ellerimin kınasıyla geri döndük:KK43: iki ay oldu özür dilerim çok yazdım ama bu dert beni öldürür gibi geliyor
sankı senden ıntıkam almıs ne olmusta beklemıs o gune kadar elbette cok zor durum ama herseyde bı hayır var buyuk bı beladan kurtuldun belkıde allah karsına senı sevecek bırını cıkarır uzulme degmez

Acıklı ama şunu da söylemeliyim ki iyi ki terk etmiş. Ailesi seni istemiyomuş, laf taşıyomuş vs. Evlenince daha kötü olurdu. Ne kadar üzüldüğünün farkındayım ama realist olmak gerekirse sevgiden önce bunu düşünmek gerekir. İnşallah boşanmışsınızdır da, yorumları okumadım.

Eksik ya da yalan olduğunu düşünmeniz normal ama yargılama şekliniz yanlış benim yaşadığım sıkıntıyla empati yapmadan anlayacağınızı düşünmüyoru. Ki empati yapsaydınız bu şekilde acımasızca konuşmazdınız bakın ben onu çok sevdim olmasını çok istedim dua ettim bu kişi ve ailesi benim kadar istemediğini düğüne yakın bir zaman da anladım o da ben de ayrılmadık iş bu noktadayken ben de ona bitirelim dedim dönüşü yok evleneceğiz dedi ve düğün günü altınları bahane ederek yüz üstü bıraktı bu çok ağır acı her ne kadar kendim ettim kendim bulsamda inanın bana hiç bir kız bunları yaşamak için evlenmez ama ben bu kadar ağır olayda bu kadar suçlanacağımı bilseydim hiç anlatmazdım derdimi ben moral bulmadım rabbim kimseye yaşatmasın

Cnm öncelikle geçmiş olsun. Hiçbirşey bu yaptığını haklı gösteremez lakin;
Altınları bahane ederek düğün günü yüzüstü bıraktı demişsin. eksik anlattığın yada anlatmadığın bişiler var sanki. Altınlar yüzünden bir tartışmamı yaşadınız o gün. ayrılmasında başka nedenlerde var sanki kavga hır gür gibi altınlar yüzünden

Kendini 5 para etmez insan için üzülme.. Seni sevmemiş değer bile vermemiş. Değer verseydi düğün üstü bırakmazdı.. En Kısa Sürede boşanmaya bak.. Hayatına kaldığın yerden devam et.. Vardır Rabbimin bir bildiği

Back
X