- 20 Ekim 2012
- 2.734
- 904
- 198
- 35
- Konu Sahibi Mavi okyanus
Konu Altında olsa İnsanın Gururnu İncitmemek Gerekir bayanlar..! Herkesin onuru Gururu var.. Her derdin çaresi var..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar ben iki ay önce canımdan çok sevdiğim adam tarafından düğün günü acımasızca terk edildim Neden diye soracaksınız inana hala anlamakta ben de güçlük çekiyorumailesi özellikle annesi beni hiç istemiyordu ama ben o istiyor seviyor diye evlenmek istedim bu adam bana sevgililikte de çok yaptı ama ben düzelir diye devam ettim( hata yaptım) annesinden bana benden annesine laf taşırdı. Nişanım oldu nikahım oldu eş durmundan onun olduğu şehre gittim kınam oldu düğünden bir gün önce altınlarınla memleketine gidemezsin dedi annemler yolda onların memleketinde düğün olacak düğün sabahı annemleri otogardan almaya gidince kızınızı istemiyorum sevmedim acıyorum demiş ve biz öylece memlekete ellerimin kınasıyla geri döndük
iki ay oldu özür dilerim çok yazdım ama bu dert beni öldürür gibi geliyor
atladığın bir şey var bence fazla hassassın ben seni suçlamadım bu konuya empati kurmama da imkan yok zaten..gerçi kendi ağzınla söylüyorsun ben çok istedim uğraştım olsun diye.tekrar söyleyeyim nasibin buymuş seni yargıladığımı nerden çıkardın bilmem ama en başında ettiğim yorum Rabbim seni ipin ucundan almış kurtarmış oldu..neyse bundan sonraki hayatında seni sevecek biriyle yola çıkman dileğimle.Eksik ya da yalan olduğunu düşünmeniz normal ama yargılama şekliniz yanlış benim yaşadığım sıkıntıyla empati yapmadan anlayacağınızı düşünmüyoru. Ki empati yapsaydınız bu şekilde acımasızca konuşmazdınız bakın ben onu çok sevdim olmasını çok istedim dua ettim bu kişi ve ailesi benim kadar istemediğini düğüne yakın bir zaman da anladım o da ben de ayrılmadık iş bu noktadayken ben de ona bitirelim dedim dönüşü yok evleneceğiz dedi ve düğün günü altınları bahane ederek yüz üstü bıraktı bu çok ağır acı her ne kadar kendim ettim kendim bulsamda inanın bana hiç bir kız bunları yaşamak için evlenmez ama ben bu kadar ağır olayda bu kadar suçlanacağımı bilseydim hiç anlatmazdım derdimi ben moral bulmadım rabbim kimseye yaşatmasın
bunu bana yazdın sanırım alıntı yapmadığın için görmedim..yalancısın demiyorum gerçekten düğün günü üstünde gelinlikle ortada bırakılan bir gelin 90 lı yıllarda İbrahim erkalın oynadığı arabesk dizilerde gördüm ben..yani bu işte bi iş var neden önce değil neden kına oldu neden düğün günü..kınada kavga edince neden değil de neden ertesi günü..anlatamıyor da olabilirm ne olduda o gün..ya eksik var ya yalan..bunun açıklamasıda sizde doğal olarak.
olur öyle burda durum farklı diycem de neyse arkadaş alınıyor sonra...nikah iptali yapmıştır bu arkadaşlar muhtemelen boşanma için bir senelik mecburi süreç var özel durumlar dışında diye biliyorum ben.Düğün günü olmasa da tanidiklardan bir çift tayin için nikah kıyip evi esyayi dūzerek düğün olmadan ayrildilar kız da sonradan manevi tazminat davası açtı
kötü bir durumda kalmışsınız ailenle birde etraf ne der muhabbeti var... eşşeği nasıl taşırsan taşı biri beğenmez.... kimseyi takmayın...zamanla geçer...acın geçince şanslı olduğunu anlayacaksın....VE ŞÜKREDECEKSİN...Arkadaşlar ben iki ay önce canımdan çok sevdiğim adam tarafından düğün günü acımasızca terk edildim Neden diye soracaksınız inana hala anlamakta ben de güçlük çekiyorumailesi özellikle annesi beni hiç istemiyordu ama ben o istiyor seviyor diye evlenmek istedim bu adam bana sevgililikte de çok yaptı ama ben düzelir diye devam ettim( hata yaptım) annesinden bana benden annesine laf taşırdı. Nişanım oldu nikahım oldu eş durmundan onun olduğu şehre gittim kınam oldu düğünden bir gün önce altınlarınla memleketine gidemezsin dedi annemler yolda onların memleketinde düğün olacak düğün sabahı annemleri otogardan almaya gidince kızınızı istemiyorum sevmedim acıyorum demiş ve biz öylece memlekete ellerimin kınasıyla geri döndük
iki ay oldu özür dilerim çok yazdım ama bu dert beni öldürür gibi geliyor
ya arkadaşım bir sen biliyorsun değil mi herşeyin en doğrusunu ! akıl vermenin de bir adabı var kızcağız gelmiş burada anlatıyor , tasvip etmiyorsan da üzüntüsüne saygı duy biraz daha yumuşak belirtebilirsin düşünceni. kimse düğün günü iptal olsun istemez değil mi daha önce farketseydi zaten böyle bir şeye girişir miydi. bir de böyle büyük büyük konuşacağınıza kendi hayatınıza bakın , yaşadıklarınıza ve yaşayacak olduklarınıza , gün olur kınadığın başına gelir , susar kalırsın o zaman !
Siz kendi yorumunuzla ilgilenin. Gelip de burda millete dayılanma hakkı verilmedi size. Terbiyesizliğin lüzumu yok. Haddinizi bilin önce.