- 22 Şubat 2017
- 42
- 83
- 88
- 31
- Konu Sahibi softestdetail
Saçma bir başlık oldu farkındayım ama bi kaç hafta sonra evleniyorum ve bedenimle barışık değilim
Belki bir çoğunuza göre bu bir dert değil ama ben nişanlımla tanıştığımda 34-36 bedendim, sonradan sanki çocuk doğurmuşum gibi bu kadar kilo almış olmak beni utandırıyor. Çocuk doğuran hanımlar bile benden daha fit ve hemen toparlanıyorlar ama benim zamanım diyet yapıp bozarak geçti. Spora yazıldım gittim sürekli ama 5 kilo verebildim sadece. Belim diğer bölgelere göre ince ama özellikle göğüslerim kocaman duruyor
bu arada nişanlım sporcu çok uyumlu bi çiftiz
ama sporcu olmasına rağmen bu konuda tek bi kelime bile etmedi imada bile bulunmadı hiç değişmemişim gibiydi ama ben rahatsızım ve ilerde düğün fotoğraflarıma bakıp utanmak, keşke demek istemiyorum. O mutlu günde sadece yeni hayatıma attığım ilk adımın vermiş olduğu mutluluğu hissetmek ve sevdiğimle hiç bi şey düşünmeden eğlenmek isterdim ama aklımda sadece bu var .. belki benim durumumu yaşayıp düğün günü akışına bırakabilenler vardır ve rahatlamama yardımcı olurlar diyerek paylaşmak istedim