1 ay boyunca mekık, squat, plank, şınav ve duzenlı hafıf tempo koş saglıklı beslen, etını balıgını yumurtanı bol ye aynaya bak, sonra kg na bak, kg artmış ama daha ınce, daha seksı şekıllenmış olacak vucudun. Kalcaların yuvarlak olmuş yukarı kalkmış, bacakların görünümü değişmiş olacaktır. Belin incecik olmuşken, omuzların genışlemıstır. Yanı zayıf çelımsız degıl, seksı saglıklı taş vucudun olmuş olacak, bacakların gobegın kalcaların sert olmuş olacak, yumuşacık degıl, burada kg önemlı degıl. Nasıl göründüğün, Daha da aydınlatamam yanı :) konu sahıbıne gelınce eşim sporcu benım, ve ben fıt olmayı zayıf olmak sanıp sureklı 54 kg da kalmaya calısırdım, ama napsamda hemen kg alır eşimin bana zayıfla demek ıstemesını anlayamazdım, zayıfım ama olmuyor, sporu red edıyordum. Sonra spora fıtnesa baslayınca kg nun bı onemı olmadıgını anladım, sen yağı ver onemlı olan kas. Yabı ıstedıgın kadar zayıfla, sen yuksek ıhtımal fit degılsın yanı yumuşaksın manken olmakda ne, mankenlerın vucudu guzel degıl, 1 ay spor yapsan mankenlerden daha guzel olursun. Mesela hıc bır manken çagla da ıcınde cok sevıyosun ya onu örneklım dedım :) bı cansu taşkın olamaz. Incele belkı anlarsın ne demek ıstedıgımı.