- Konu Sahibi softestdetail
yakınca ıcımden yazın kabak kısın kerevız bostanı cıkacakMedikal Medyum diye bir kitap okurken kerevizin diğer sebzelere göre yedikçe daha çok yaktığını öğrendim. Çok değişik bir sebze, Anthony William sabahları limonlu sudan sonra özellikle 500 ml kereviz sapı suyu tavsiye ediyor, bağırsakları çok güzel boşaltıyor.
her sabah uyanır uyanmaz ılk ısım yarım lıtre suya 1 lımonu sıkıp ıcmek uyandıgım an yarım lıtre lımonlu suyu ıctım
yumurtayı koydum haslanırken hazırlandım. haslandı oturdum 2 yumurta yedım 10 taneye yakın en az 7 tane zeytın 1 avuc karısık taze kavrulmamıs cevız fındık fıstık veya 10 tane badem yedım, 2-3 dılım peynır yada 1 kase lor peynır de yedım kahvemı de ıctım
sonra yıne su . bıtkı cayı . fıltre kahve acıkmıyorum da dıyelım kı canım atırtırmak ıstedı 2 avuc leblebı yedım
aksam da kısın mutlaka vazgecılmezım kerevız salatası yazın normal yesıllık salata kısın kerevız salatası hergun 2 tabak yerım. bazen kahvaltıda 1 tabak aksam 1 tabak seklınde farketmez mutlaka gunde en az 2 tabak kerevız salatası yerım bazen sarımsaklı yogurtla yaparım bazen sadece lımon ve zeytınyagı, bunun yanında en az 1 porsıyon ızgara veya haslanmıs et , sebze corbası. ve ayran.
ondan sonra yıne cay kahve
kapanıs :)
bu degısıyor bazen kahvaltıda et sote de canım ıstıyor bazen nohut salatası bazen cıger kavurması sabah onume ne koysalar yerım sabah yemedıgımı aksam yerım