Düğün günüme adım adım, ama zaman geçmiyor

Zeyno Seyma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2015
95
49
38
36
Merhabalar,

bugün geldim aranıza. Temmuz 2015 düğünüm ama bir türlü günler geçmiyor.

Sevdiğime bir an önce kavuşmak istiyorum.

Sevgiler.
:)

Sayılı gün çabuk geçer unutma bunu.Bizde diyorduk zaman geçmiyor.Saatler ilerlemiyor diye...Maşallah evliliğime 3 yıl oldu

Benim de 4 ay kaldı düğünüme , sürekli birşeyler bakıp hayal kuruyoruz ama zaman çabuk geçiyorda gene dee bazen hiç geçmiyor ne zaman aynı evi paylaşıcaz diye başlıyorumm söylenmeye :)

Merhabalar,

bugün geldim aranıza. Temmuz 2015 düğünüm ama bir türlü günler geçmiyor.

Sevdiğime bir an önce kavuşmak istiyorum.

Sevgiler.
:)

ahh ahh aynen zaman geçmiyor sanki hiç aslında yapacak o kdr çok iş varki :) bende nasipse Haziran 2015 gelini olacağım :KK68:

Benim de 4 ay kaldı düğünüme , sürekli birşeyler bakıp hayal kuruyoruz ama zaman çabuk geçiyorda gene dee bazen hiç geçmiyor ne zaman aynı evi paylaşıcaz diye başlıyorumm söylenmeye :)

dimi ya artık buluştuktan sonra akşam herkes kendi evine geçiyor ya koyuyor insana yeter artık aynı evin anahtarını taşıyalım aynı eve gidelim istiyoruz

:KK61: ben napıyım kızlar ayrı şehirlerdeyiz biz. siz yine yanyanasınız. haftasonları görüyorsunuz. :KK51:
Ben de 6 senedir beraberim sadece ilk sene yakındık geri kalan 5 sene ben Türkiye'nin bir ucunda sevdiğim bir ucunda :'( şimdi 23 temmuz a gün sayıyorum ama zaman geçmiyor sanki :(

Back
X