Düğün Düğün Gününüz Nasıl Geçti?

TwoLove

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2013
5
0
6
35
İzmir
Eveeet bende nısanlanalı 2 ay oldu 2014 yazı yada 2015 baharı dugun yapıcaz. ve bu sıteden acayıp seyler ogrenıyorum. sımdı merak ettıgım ıse?

DÜĞÜN GUNUNUZ SABAHINDAN GECESINE KADAR NASIL GECTI?

.):):)

:nazar::kkk:

Eveeet bende nısanlanalı 2 ay oldu 2014 yazı yada 2015 baharı dugun yapıcaz. ve bu sıteden acayıp seyler ogrenıyorum. sımdı merak ettıgım ıse?

DÜĞÜN GUNUNUZ SABAHINDAN GECESINE KADAR NASIL GECTI?

.):):)

:nazar::kkk:

düğün salonuna kadar panik heyecan stres sinir vardı kuaföre kızıon fotoğrafçıya kızıon bunlar için eşinle tartışıon falan ama sonradan anlıosun hepsi boş ve saçmaymış stres yapıcak hiç bişey yok düğün bitiyo evine gidion ve rahatlıon sonra bunları düşünüon ne kadar gereksiz yere sinirlenmişiz falan diye

Hiçbirşey anlamadan gerginlik ve yorgunlunlukla geçen bir gün oluyor...
Hep birilerinin yönlendirmesi ile hareket ediyorsun...
Herşey olup bittiken sonra kafan dank ediyor... :52:
Sonradan videoları izlerken birşeyler kafanda canlanmaya başlıyor...
Ama herşeyi ile sonuçta çok güzel bir gün geride kalmış oluyor..

kına gecesi ve düğün arasına 1 gün koymak benim için çok iyi oldu dinlendim düğün günü de rahattım. biz eşimin ailesiyle görüşmediğimiz için ben gayet sakindim karışan girişen yoktu öğlen kalkıp kendi kendime bi kaç arkadaşla annemle halamla kuaföre gittim. beni tek sinir eden kuafördü. zaten kalabalık değildi uyuz uyuz yaptılar fotoğrafçıya geciktim. ama çok güzel oldu dinlenmiş olduğum için de düğünde yorgun düşmedim. ama hiç oturmadığım için bi de üstüne arkadaşlar bizi yemeğe götürdüğü için sabahlamıştık. çok güzel bir gündü tekrar tekrar yaşamak isteyeceğim bir gün =) bütün yorgunluğa herşeyee değen bir gün =)

Hiçbirşey anlamadan gerginlik ve yorgunlunlukla geçen bir gün oluyor...
Hep birilerinin yönlendirmesi ile hareket ediyorsun...
Herşey olup bittiken sonra kafan dank ediyor... :52:
Sonradan videoları izlerken birşeyler kafanda canlanmaya başlıyor...
Ama herşeyi ile sonuçta çok güzel bir gün geride kalmış oluyor..

kesinlikkkle katılıyorum sana :)) misafirleri, tebrik edenleri, vs. düğün vıdeomda farkettim. hahaha :)

kına gecesi ve düğün arasına 1 gün koymak benim için çok iyi oldu dinlendim düğün günü de rahattım. biz eşimin ailesiyle görüşmediğimiz için ben gayet sakindim karışan girişen yoktu öğlen kalkıp kendi kendime bi kaç arkadaşla annemle halamla kuaföre gittim. beni tek sinir eden kuafördü. zaten kalabalık değildi uyuz uyuz yaptılar fotoğrafçıya geciktim. ama çok güzel oldu dinlenmiş olduğum için de düğünde yorgun düşmedim. ama hiç oturmadığım için bi de üstüne arkadaşlar bizi yemeğe götürdüğü için sabahlamıştık. çok güzel bir gündü tekrar tekrar yaşamak isteyeceğim bir gün =) bütün yorgunluğa herşeyee değen bir gün =)
Bizde 1 gün koyduk araya yorgun olucagmızı düşündügümüz için

Bizde 1 gün koyduk araya yorgun olucagmızı düşündügümüz için

çok iyi yapmışsın ben o arada ki bir gün dinlenmeseydim bayılırdım heralde
bir de kına ayakkabına özellikle çok dikkat et çünkü benim serçe parmaklarımı yara yapmıştı ayaklarım çok acımıştı

çok iyi yapmışsın ben o arada ki bir gün dinlenmeseydim bayılırdım heralde
bir de kına ayakkabına özellikle çok dikkat et çünkü benim serçe parmaklarımı yara yapmıştı ayaklarım çok acımıştı
Tamam canım onuda yazdım bir kenaraa teşekkür ederim önerin için

benim düğünüm süper geçti :21: her anında mutluydum.o gün beni üzen kimse olmadı.hem kız tarafı hem erkek tarafı birbiriyle çok iyi kaynaştı.hatta eşimin dayısı düğün bitiminde vedalaşırken anneme sarılmış :1: ben babamı o güne kadar bir kere bile oynarken görmedim ama o gün o bile oynadı.piyanist bize kıyamadı yarım saat daha uzattı düğünü.hala bütün arkadaşlarımız bütün akrabalarımız düğünümüzü konuşur :) birçok insan düğün gününü kötü hatırlar ama ben keşke bir daha yaşasam o günü diyorum.normalde eşim hiç oynamayı sevmez ama o akşam kuzenleri gevşesin diye biraz içirmişler en son davulcudan davulu alıp önümde diz çöküp davul çalıp beni oynattı.davulcuda davuldan kurtulunca başlamış oynamaya videoda görseniz dersiniz gelinin halasının oğlu :52: ha en sonda eşim davulcudan bahşiş almayı da unutmadı.

sabah güzel başladı , kuaför resim her şey yolunda gitti taki salonda gelin odasına girene kadar. eşimle otelde kalcan / evde kalcan kavgası yaptık hatta ilk dansta ikimizin de suratı sirke satıyodu kötüydü. üç dört şarkıdan sonra normale döndük yani benim hatırlamak istemediğim bir gün malesef.

O günü tekrar yaşama hakkımız olmalı bence...Ben hiç bir şey anlamadım ki :(((
Hele o salona doğru adım attıktan sonra geçen 3 saat değil 10 dakika idi sanki...
Bide aile fotoğrafı çektirmeyi unutmuşuz ,artık insan nasıl şapşallaşıyorsa o gün...
Çok üzülüyorum hatırladıkça,Annem,babam,kardeşlerim bir fotoğrafımız yok .... :(((((

Back
X