• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düğün hazırlıkları:(

Söylenmesi gerekenler cogu arkadas tarafindan söylenmis zaten.
Kisa ve öz; nisanlin hakli.

O kadar gereksiz ki 2.dügün.
Hadi maddiyat bi yana, bunun yorgunlugunu,manevi yükünü düsün.
Basta insan bunlar tatli telaslar falan diyor ama inan bana belli bi saatten sonra
o tatli telas olarak adlandirilan seyler tamamen iskenceye dönüsüyor.

Böyle bir sey icin huzursuzluk yasamayin,
güzelce kinani yap sonra ilk ve tek olan dügününüze odaklanin :)

Simdiden mutluluklar...

ne kadar masraf yapılırsa sonra onun borcunu siz ödersiniz velev ki aileler ödedi bu ilerde önüne gelir, ben ne kına yaptım ne salonda nişan vs, aileler tanıştı, 1 hafta sonra istemeye geldiler o gün yüzük takıldı tamam işte, 8 ay sonrada kır düğünü yaptık yemekli, tek bi organizasyon oldu ama içime sindi herşey istediğim gibiydi

Evlenirsem kesinlikle ben de böyle yapmayı düşünüyorum.İki düğün yapıp başkalarını memnun etmeye çalışacaksınız; ama onlar her şeye bir bahane bulacaklar devamlı, dedikodusu bitmeyecek.Siz de yorulduğunuzla ve yaptığınız luzümsuz masrafla kalacaksınız.Sevdiğiniz ve size değer veren insanlarla birlikte, sade bir tören bence de en güzeli :)

sorun para değil sorun onun şaşayı sevmemesi...ben de aynı şeyi iki defa yaşamak istemiyorum haklısınız şimdi önemli olan aileyi ikna edebilmek

Back
X