Bu forumda herkes genel olarak düğüne karşı nedense. Korona özelinde demiyorum bunu düğünle ilgili ne konu görsem ne gerek var nikah yapın deniyor. Belki insanlar düğün yapmak isitiyor hayalleri var, belki aileler öyle istiyor söz geciremiyorlar, belki paraları çok ve düğüne harcamak istiyorlar... Hayatında bi kere olacak şey bıdı bıdısına cok girmek istemiyorum da gerçekten de öyle değil mi? Belki bi kac aylık maaşlarını gözden çıkarıp bu hayatta bi kere olacak şey için feda olsun diyorlar. (Tabiki aşırıya kaçmadan maddi imkanlar zorlanmadan yapılmalı.) Ayrıca düğün olursa takı da olur ve takılardan azımsanmayacak bi meblağ elde ediliyor, düğün olmazsa bu da olmaz.
Konu sahibi sana ya da bir baskasina degildi bu yazdıklarım. Genel olarak içimi dökmek istedim düğünlere olan bakış açısıyla ilgili...
Konuya gelecek olursam aynı durumdayım. Bu yaza düğün vardı ancak zor tabi bu şartlarda. Daha fazla beklemek istemiyoruz. Sadece nikah olsun diyorum ama ona bile kimse gelemeyecek ki. Ama sırf insanlar gelebilsin görsün diye de 1 yıl daha ayrı kalmaya değer mi bilmiyorum. Şimdi nikah seneye de küçük bi düğün yapabiliriz. Arkadaşlar aile ve yakınlar arasında güzel bi eğlence olabilir çok kasmadan. Hem zaten evli olduğumuz için telaşı da daha az olur.
Eğer nikah yaparsam ben kendi adıma gelinlik giymem. Zaten 3 5 kişi olacak kimse görmeyecek ne gerek var
Ay ne uzun yazmışım nasıl dolduysam. Kusuruma bakmayin lütfen