Dugun icin bir akila ihtiyacim var hanimlar

geçen bir tanıdık instagrama foto atmış

nikah, bir iki kişi ile foto

gelinlikli

bir hafta sonra da buğday tarlasında fotolar geldi onlara daha çok bayıldım (Antalya da, mevsim uygun oralarda galiba)

ben çok beğendim

siz de gelinliği giyin bu sene nikahta

seneye davet yaparsanız o zamanın şartına göre ya yine giyersiniz ya da elbise alırsınız

şimdi giymezseniz seneye de herhangi bir sebeple o davet olmazsa çok üzülürsünüz

örneğin hamile kalırsanız gelinlik olmaz en basitinden

Valla bu düğün dernek işlerinin daha doğrusu kalabalık eylemlerin rahatça gerçekleşebilmesi için aşının bulunması, tüm dünyaya uygulanması ve artık hiç vaka olmaması gerekiyor bunun da birkaç yılı var diye düşünüyorum. O düğünler falan eskide kaldı o kadar bekleyemeyeceğinize göre yapın nikahınızı giyin gelinliği fotoğraf çektirin, zaten takı olayı emanet diye bilinir sizin ailenizin akrabalara taktıklarını akrabalar size ulaştırırlar, bizim düğünümüze katılamayanlar öyle yapmıştı en azındanvirüs belasının bittiği yıl da isterseniz eğlencesini yaparsınız, ister gelinlik ister elbise giyersiniz siz nasıl isterseniz, millet kucağında çocuklarıyla düğün yapıyor , yoksa beklemenin sonu yok uzun sürecek bu süreç

Nikahınızı kıyın seneye de düğün yaparsınız

İsteyen istediği zaman giyer gelinliğini asla da tuhaf olmaz ister evlenir bi yıl sonra giyer ister iki yıl sonra giyer kime ne yani. Konu sahibi bence de nikahı ertelemeyin madem seviyor beraber olmak istiyorsunuz bi merasim için bir yıl ayrı kalmaya gerek yok. Bence gelinliği seneye yapacağınız düğün davette giyin hem deneye deneye içinize sinecek bir gelinlik alma fırsatınız olur hem de çağırdığınız herkes görür. Şimdi mağazalar kapalı nikaha gelecek sınırlı, tadını çıkaramazsınız. Nikahta sade bir elbise giymek zorunda değilsiniz Roman gibi markalarda gayet abiye ya da kabarık beyaz elbiseler oluyor öyle birşey giyin küçük gelinlik gibi olsun

Şu an ben olsam aynı durumda ne yapardım diye düşünüyorum. Gelinlikle nikah kıyar virüs geçince de beyaz elbise ile davet verirdim
Ona benzer bisey yapacağız bizde mayıs sonu gelecek net karar vereceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…