• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Dugun icin cok mu acik?

Phi1618

askim~ben~bebegimiz
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2009
697
0
96
- Yurtdışı
Kizlar kuzenimin dugunu icin bu elbise cok mu acik? Disco ya fln gider gibi olmus bi yardim edin bilmiyorumkismile

$img-334.webp $img-335.webp

açıklık bir kenara düğün için giyilebilecek bir elbise değil... bence kesinlikle giyme..

evet bende ole dusunmustum iice emin oldum simdii biraz disco ya bara gider gibi... cok saolun kizlarrr opuyorumnanaktan

evet cok acık

bugun genıs aılede ızledım

dıokı acık gıymısın etıne sınekler konar :)

çok mu açık diye sormuşsunya....
bunun daha açığı nası oluyor acaba merak ettimCADIARZU
bırak düğünü, bence hiç bir organizasyon için uygun bir kıyafet değil.
avaz avaz ben dikkat çekmek için giyildim diye bağırıyor kıyafetbayanssulusmile

akannehir bakinca yüzüm ayn en bu sekildeydi
valla bunu dügünde giyerseniz muhtemelen bütün gözler
üzerinizde olucaktir ayrica sonradan cikicak dedikodulari
düsünmek bile istemiyorum
cok kapali giyinen biri degilimdir ama bu beni bile sasirtti

Çok hoş ta veet düğün için uygun değil.Hem üst açık,hem alt,vücudu da sarıyor.Uzun olsa çok daha hoş olur.

Hatta benim fikrim; uzun bir elbise ,ama sırt dekolteli olacak..Çok hoş olur bence

waaooooooooooowwwww :) cok acık tabi cnm dugun içn hiç hiç hiç uygun deil yani..hani gelinin dısında beyz gymek cok sınır bozucudur ya her gelin normla karsılamaz bunu yani buda biraz onun gibi olmus beyaz olmasada felaket dıkkat cekıcı :) ama sana cok yakısmıs elbise de gusel yani opuyorumnanaktan

ya ne bilim bi arkadaşım olur fln dedi aklıma soktu ama vazgectim zaten:) bana da dugunde giyilebilecek gibi gelmiodu sizin fikirlerinizle de onaylandı!!! :lepi:

açıkçası düğüne hiç uygun değil cnm barda falan çok hoş olurdu

kız bu elbise mi anammm 2 karış kumaş akannehir şaka bi yana düğün için hiç uygun değil bencede :umursamaz:

ya ne bilim bi arkadaşım olur fln dedi aklıma soktu ama vazgectim zaten:) bana da dugunde giyilebilecek gibi gelmiodu sizin fikirlerinizle de onaylandı!!! :lepi:

en iisi cnm sen giyme bunu baska elbise al buda nasılsa lazım olur bi gun :)

Back
X