Düğün klibi

IKokunhuzur

Bk:86.3 Gk:58.1 10 takım mezunu 💐
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
1.590
4.179
333
Kızlar ben kına gecemde görüntülenmesi için nişanlımın ve benim fotoğraflarımdan oluşan bir klip hazırlayacağım.Ama müzikler konusunda kararsızım.İkimizin fotoğraflarının olduğu kısımda nostaljik bi şarkı çalsın istiyorum erol evgin söyle canım veya işte böyle birşey şarkılarını düşünmekteyim.yabancı hoş bir şarkıda olabilir (Jason Mraz I'm Yours gibi) bilemiyorum çocukluk fotoğraflarımızın olduğu kısım içinse sözsüz enstrümantal bi müzik arıyorum ama aradığım gibi bi şarkı bulamadım kafam karışık fikirlerinize ihityacım var :D klasik bişey olsun istemiyorum bana bi yardım lütfen :) :116:

Canin enstrumental ariyosan farid farjad tavsiyemdir. Fikrimin ince gulunu gozlerini kapatarak bir dinle Diger muzikleri de cok guzel

Canin enstrumental ariyosan farid farjad tavsiyemdir. Fikrimin ince gulunu gozlerini kapatarak bir dinle Diger muzikleri de cok guzel

Canım dinledim gerçekten müthiş parçaları var yaaa ama sorun şu ki biraz fazla duygusal geldi bana kına gecesinde gösterilecek çünkü :)

Kızlar hobi olarak başladığımız işte çok güzel geri dönüşler de alınca neden devam etmiyoruz dedik ve en özel günlerinizi ölümsüzleştirecek slaytlar, albümler yapmaya başladık. Tarzı ve müziği seçtikten sonra sizin için en güzel olanını yapma garantisi veriyoruz:)) Eğer bu konuda bir isteğiniz varsa hemen iletişime geçelim. Bloğumuza da göz atabilirsiniz. Fakat maalesef çiftlerin resimlerini yayınlanmasını istemediğimiz için şuan için sadece örnek çalışma yayınlayabiliyoruz.

http://dugun1albumum.wordpress.com/

Back
X